Суп з часниковими галушками

Вчимося готувати суп з галушками з часнику за традиційним рецептом. Покроковий опис процесу приготування з фото. Кращі перші страви домашньої та світової кухні з різних куточків планети. Розширюйте межі й дізнавайтеся нове! Просто і смачно!

Вам подобаються перші страви з галушками? Тоді обов’язково приготуйте суп з часниковими галушками по знаменитому національному рецептом! Блюдо виходить неймовірно смачним і насиченим, ви порадуєте свою сім’ю і друзів!

Галушки або кнедлики вважаються європейськи стравою. Зазвичай вони готуються з борошна та яєць з додаванням різноманітних інгредієнтів. Можуть вживатися як з супом, так і в якості самостійно другої страви! Якщо ви любите супи з галушками або галушками з часнику, то обов’язково спробуйте і такий рецепт.

Інгредієнти

  • Вода 2-2.5 л
  • Грудинка копчена 300 г
  • Масло рослинне 30 мл
  • Борошно пшеничне 1 склянку
  • Часник 4-5 зубчик
  • Зелень за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Майонез 4 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 378 ккал
  • Білки: 6.6 г
  • Жири: 29.8 г
  • Вуглеводи: 20.3 г

Кроки

40 хв.

  • Підготуємо овочі. Цибулю необхідно дрібно нашаткувати.

  • Моркву тремо на крупній тертці.

  • Далі нарізані овочі обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.

  • Ставимо каструлю з холодною водою на плиту, доводимо до кипіння, потім кладемо зажарку і варимо 5-7 хвилин. В цей час приготуємо тісто.Яйця збиваємо з майонезом (сметаною), додаємо натертий часник і сіль, а також перець. В отриману масу кладемо борошно і замішуємо тісто як на пельмені.

  • Тісто ділимо на частини і розгортаємо в тонкий джгут. Розрізаємо його на кілька невеликих частин.

  • Також нарізаємо на дрібні кубики грудинку.

  • Потім кладемо в суп м’ясо і галушки. Варимо 10 хвилин на слабкому вогні.

  • Готову страву подаємо із зеленню.

Порада: також в тісто ви можете додати дрібно нарубану зелень для більш яскравого смаку.

Приємного апетиту і гарного вам настрою!

Будьте завжди з нами і ви дізнаєтеся секрети приготування чудових супів!