Вам подобаються перші страви з галушками? Тоді обов’язково приготуйте суп з часниковими галушками по знаменитому національному рецептом! Блюдо виходить неймовірно смачним і насиченим, ви порадуєте свою сім’ю і друзів!
Галушки або кнедлики вважаються європейськи стравою. Зазвичай вони готуються з борошна та яєць з додаванням різноманітних інгредієнтів. Можуть вживатися як з супом, так і в якості самостійно другої страви! Якщо ви любите супи з галушками або галушками з часнику, то обов’язково спробуйте і такий рецепт.
Інгредієнти
- Вода 2-2.5 л
- Грудинка копчена 300 г
- Масло рослинне 30 мл
- Борошно пшеничне 1 склянку
- Часник 4-5 зубчик
- Зелень за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Майонез 4 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 378 ккал
- Білки: 6.6 г
- Жири: 29.8 г
- Вуглеводи: 20.3 г
Кроки
40 хв.
-
Підготуємо овочі. Цибулю необхідно дрібно нашаткувати.
-
Моркву тремо на крупній тертці.
-
Далі нарізані овочі обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
-
Ставимо каструлю з холодною водою на плиту, доводимо до кипіння, потім кладемо зажарку і варимо 5-7 хвилин. В цей час приготуємо тісто.Яйця збиваємо з майонезом (сметаною), додаємо натертий часник і сіль, а також перець. В отриману масу кладемо борошно і замішуємо тісто як на пельмені.
-
Тісто ділимо на частини і розгортаємо в тонкий джгут. Розрізаємо його на кілька невеликих частин.
-
Також нарізаємо на дрібні кубики грудинку.
-
Потім кладемо в суп м’ясо і галушки. Варимо 10 хвилин на слабкому вогні.
-
Готову страву подаємо із зеленню.
Порада: також в тісто ви можете додати дрібно нарубану зелень для більш яскравого смаку.
Приємного апетиту і гарного вам настрою!
Будьте завжди з нами і ви дізнаєтеся секрети приготування чудових супів!