Приготувати легкий рисовий суп не складе труднощів навіть початківцям поварятам. Покроковий рецепт вам у цьому допоможе. Такий суп можна приготувати в якості першої страви і дітям, і дорослим. Головне — це заздалегідь зварити основу супу — бульйон курячий або м’ясний.
Інгредієнти
- Бульйон курячий-1 л
- Рис 3 ст. л.
- Зелень за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце куряче (варене круто) 1 шт
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 226 ккал
- Білки: 9.6 г
- Жири: 4.7 г
- Вуглеводи: 36.6 г
Кроки
20 хв.
-
Для супу з рисом і яйцем нам знадобиться курячий бульйон. Його необхідно приготувати заздалегідь.
-
Порізану цибулю в супі люблять не всі, тому закладаю його цілком. Морква ж натираю на тертці і відправляю в бульйон без обсмажування.
-
Рис промиваю в гарячій воді і відправляю в киплячий бульйон. Варю 15 хвилин.
-
Яйце натираю на тертці. Зелень (у мене кріп і петрушка, рублю ножем.
-
Додаю яйце з зеленню в суп і варю ще 2-3 хвилини.
-
Простий, але дуже смачний і корисний супчик готовий. Приємного апетиту всім, хто зібрався готувати!
Для любителів супів з яйцем у нас підготовлений ще один чудовий рецепт. Готується також просто. Пропонуємо вам подивитися на дозвіллі.
Готуйте з любов’ю і все буде смачно!
Приєднуйтесь до наших соц.мереж і дивіться прості рецепти кожен день в зручному форматі!
Всього вам доброго і до нових зустрічей!