Рецепт супу з мясом і рисом

Рецепт цього супу повинна знати кожна поважаюча себе господиня! Смачне перше блюдо сподобається і дитині, і дорослому. Готується дуже просто зі звичайних продуктів, які знайдуться в холодильнику у кожного.

Приготувати легкий рисовий суп не складе труднощів навіть початківцям поварятам. Покроковий рецепт вам у цьому допоможе. Такий суп можна приготувати в якості першої страви і дітям, і дорослим. Головне — це заздалегідь зварити основу супу — бульйон курячий або м’ясний.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий-1 л
  • Рис 3 ст. л.
  • Зелень за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яйце куряче (варене круто) 1 шт
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 226 ккал
  • Білки: 9.6 г
  • Жири: 4.7 г
  • Вуглеводи: 36.6 г

Кроки

20 хв.

  • Для супу з рисом і яйцем нам знадобиться курячий бульйон. Його необхідно приготувати заздалегідь.

  • Порізану цибулю в супі люблять не всі, тому закладаю його цілком. Морква ж натираю на тертці і відправляю в бульйон без обсмажування.

  • Рис промиваю в гарячій воді і відправляю в киплячий бульйон. Варю 15 хвилин.

  • Яйце натираю на тертці. Зелень (у мене кріп і петрушка, рублю ножем.

  • Додаю яйце з зеленню в суп і варю ще 2-3 хвилини.

  • Простий, але дуже смачний і корисний супчик готовий. Приємного апетиту всім, хто зібрався готувати!

Для любителів супів з яйцем у нас підготовлений ще один чудовий рецепт. Готується також просто. Пропонуємо вам подивитися на дозвіллі.

Готуйте з любов’ю і все буде смачно!

Приєднуйтесь до наших соц.мереж і дивіться прості рецепти кожен день в зручному форматі!

Всього вам доброго і до нових зустрічей!