Коли справа доходить до випічки, знайти безглютенові альтернативи для ваших улюблених рецептів може бути непросто. Якщо вам потрібен безглютеновый варіант при приготуванні пирогів, ця основа тесту для пирога з мигдальної муки — відмінний вибір. Цей рецепт повністю беззерновой, тому що мигдальна борошно — це не тип подрібненої борошна, а просто дрібно подрібнений мигдаль.
Мигдальна борошно виготовляються з меленого мигдалю, але є два тонких відмінності, які варто відзначити. Мигдальна борошно виготовляється з бланшованого мигдалю, з якого була знята шкірка і вона подрібнюється досить дрібно.
Мигдальна борошно легко доступна в продуктових магазинах у відділі випічки або безглютенових секціях. В більшості випадків вона відносно дорожче звичайної борошна, і зробити свою власну мигдалеву борошно будинку легко: помістіть весь бланшований мигдаль, приблизно по 1/4 склянки за раз, в кухонний комбайн. Подрібнюйте до тих пір, поки не буде досягнута борошниста консистенція. Просіяти, щоб відокремити всі великі частки, які залишаються, і продовжуйте збивати до тих пір, поки весь мигдаль не перетвориться на муку. Будь то магазинна або домашня, мигдальна борошно — вона повинна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику.
Оскільки основа для тесту пирога з мигдальної муки не містить клейковини, її не можна розгортати і формувати так само, як традиційне борошняне тісто. Замість того, щоб мигдальне тісто розкачати і перенести у форму для пирога, його просто потрібно вдавлювати в форму.
Пиріг з мигдальної муки рецепт
Інгредієнти:
- 2 склянки бланшированою мигдальної муки (не мигдальна борошно)
- 1/4 чайної ложки солі
- 2 столові ложки розтопленого кокосового масла
- 1 велике яйце
Кроки приготування пирога з мигдальної муки
Зберіть інгредієнти. Розігрійте духовку до 180 °C.
У великій мисці змішайте мигдалеву борошно з сіллю.
Додайте розтоплене кокосове масло і яйце. Перемішайте, щоб об’єднати.
Ложкою викладіть тісто для пирога у форму для пирога.
Рівномірно втисніть тісто пирога в дно і вгору з боків форми.
Використовуючи вилку, втисніть поглиблення у верхній край пирога для прикраси.
Випікайте в попередньо розігрітій духовці від 8 до 12 хвилин або до злегка золотистого кольору.
Повністю остудіть перед тим як викладати начинку для пирога по вашим вибором.