Пиріг з мигдальної муки

Коли справа доходить до випічки, знайти безглютенові альтернативи для ваших улюблених рецептів може бути непросто. Якщо вам потрібен безглютеновый варіант при

Коли справа доходить до випічки, знайти безглютенові альтернативи для ваших улюблених рецептів може бути непросто. Якщо вам потрібен безглютеновый варіант при приготуванні пирогів, ця основа тесту для пирога з мигдальної муки — відмінний вибір. Цей рецепт повністю беззерновой, тому що мигдальна борошно — це не тип подрібненої борошна, а просто дрібно подрібнений мигдаль.

Мигдальна борошно виготовляються з меленого мигдалю, але є два тонких відмінності, які варто відзначити. Мигдальна борошно виготовляється з бланшованого мигдалю, з якого була знята шкірка і вона подрібнюється досить дрібно.

Мигдальна борошно легко доступна в продуктових магазинах у відділі випічки або безглютенових секціях. В більшості випадків вона відносно дорожче звичайної борошна, і зробити свою власну мигдалеву борошно будинку легко: помістіть весь бланшований мигдаль, приблизно по 1/4 склянки за раз, в кухонний комбайн. Подрібнюйте до тих пір, поки не буде досягнута борошниста консистенція. Просіяти, щоб відокремити всі великі частки, які залишаються, і продовжуйте збивати до тих пір, поки весь мигдаль не перетвориться на муку. Будь то магазинна або домашня, мигдальна борошно — вона повинна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику.

Оскільки основа для тесту пирога з мигдальної муки не містить клейковини, її не можна розгортати і формувати так само, як традиційне борошняне тісто. Замість того, щоб мигдальне тісто розкачати і перенести у форму для пирога, його просто потрібно вдавлювати в форму.

Пиріг з мигдальної муки рецепт

Інгредієнти:

  • 2 склянки бланшированою мигдальної муки (не мигдальна борошно)
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 2 столові ложки розтопленого кокосового масла
  • 1 велике яйце

Кроки приготування пирога з мигдальної муки

Зберіть інгредієнти. Розігрійте духовку до 180 °C.

У великій мисці змішайте мигдалеву борошно з сіллю.

Додайте розтоплене кокосове масло і яйце. Перемішайте, щоб об’єднати.

Ложкою викладіть тісто для пирога у форму для пирога.

Рівномірно втисніть тісто пирога в дно і вгору з боків форми.

Використовуючи вилку, втисніть поглиблення у верхній край пирога для прикраси.

Випікайте в попередньо розігрітій духовці від 8 до 12 хвилин або до злегка золотистого кольору.

Повністю остудіть перед тим як викладати начинку для пирога по вашим вибором.