Серед усього розмаїття рецептів так рідко можна зустріти що-небудь на кожен день. Простий суп з м’ясом саме з цієї серії. Застосовується на будь-якій кухні! Звичайні продукти і посуд. Підійде початківцям поварятам і тим, хто не любить ускладнювати процес готування.
Інгредієнти
- Яловичина 600 г
- Зелень за смаком
- Картопля 750 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 46 ккал
- Білки: 2.3 г
- Жири: 1.4 г
- Вуглеводи: 5.8 г
Кроки
60 хв.
-
У киплячу воду опустити шматок м’яса і варити з закритою кришкою на повільному вогні протягом 45-60 хвилин, в залежності від обраного вами м’яса. Яловичина вариться довше всього. Для поліпшення смаку бульйону додаємо цілу цибулину, лавровий лист і сіль.
-
Бульйон зварився, виймаємо з нього шматок м’яса, видаляємо залишки лука.
-
Картоплю нарізаємо кубиками і кладемо в бульйон.
-
Моркву ріжемо дрібними кубиками і додаємо до картоплі. Варимо овочі 10 хвилин.
-
За той час нарізаємо м’ясо на кубики, які легко помістяться в ложку. Відправляємо м’ясо в суп і варимо до м’якості картоплі, ще 10 хвилин.
-
В ув’язненні дрібно рубаємо зелень і відправляємо в каструлю з супом, кип’ятимо 1-2 хвилини і знімаємо з вогню.
-
Ось і весь процес! Все до столу, приємного апетиту!
Порада: подавати такий суп можна з грінками домашнього приготування, рецепт яких ви миєте дізнатися тут.
Дуже просто і смачно!
А який ваш самий частий суп на столі?
Готуйте в задоволення і на радість вашим близьким!