Курячий суп з яєчною локшиною

Готуємо суп з курки з макаронними виробами. Покроковий опис процесу приготування з фото. Тонкощі варіння супів. Просто і смачно!

Хочете спробувати супчик, який люблять готувати наші бабусі? Тоді обов’язково скористайтеся нашим рецептом курячого супу з яєчної домашньою локшиною. Крім того, ви дізнаєтеся, скільки вермішелі класти в дивовижний курячий суп! Давайте приступимо!

Ми рекомендуємо дотримуватися наступного правила — на 1 літр бульйону слід використовувати 3 ст. л. вермішелі (приблизно 100 грам). Додавати її в суп слід звичайно ж в кінці приготування за 5-10 хвилин.

Інгредієнти

  • Вода 2.5 л
  • Курка 1.8 кг
  • Масло рослинне 50 мл
  • Локшина 200 г
  • Часник 1.3 головка
  • Петрушка за смаком
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Селера 4 стебло
  • Чебрець сушений 1 ч. л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний горошок за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 248 ккал
  • Білки: 7.4 г
  • Жири: 12.5 г
  • Вуглеводи: 24.3 г

Кроки

1 годину. 50 хв.

  • У каструлю кладемо цілу курку, потім додаємо 2 цибулини, розрізані на 4 частини, 2 стебла селери, 2 моркви, нарізані великими шматочками, половинки головки часнику, лавровий лист, чебрець, а також перець горошком. Заливаємо все водою і варимо 1,5 години.

  • Після цього виймаємо курку з каструлі, а сам бульйон проціджуємо.

  • Готове м’ясо обробляємо на шматочки.

  • Далі в глибокій сковороді або каструлі обсмажуємо протягом 5-10 хвилин на рослинній олії залишилися овочі (цибуля, морква, селера і зубчики часнику), нарізані невеликими кубиками.

  • Доводимо суп до кипіння, додаємо сіль і чорний перець.

  • Тепер додаємо вермішель або макарони і варимо до готовності.

  • Готову страву можна прикрасити гілочкою розмарину, а також зеленню петрушки. Приємного апетиту!

Порада: ви можете не готувати бульйон, а використовувати магазинний варіант. В такому випадку попередньо відваріть або обсмажте м’ясо курки, як в цьому рецепті. Також рекомендуємо приготовані макарони чи локшину діставати з супу, щоб вони не розбухали.

Чудового вам дня і гарного настрою! Будьте щасливі!

Хочете ще більше рецептів? Тоді підписуйтесь на наші соцмережі!

Сподобався рецепт? Тоді діліться думками у коментарях!