Інгредієнти
- Курячі стегна 4 шт.
- Масло рослинне 2-3 ст. л.
- Спагетті 50-100 г
- Зелень за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 151 ккал
- Білки: 3.6 г
- Жири: 10.9 г
- Вуглеводи: 9.2 г
Кроки
1 годину. 15 хв.
-
Вибираємо програму «Смаження», наливаємо трохи олії в чашу мультиварки і закладаємо курячі стегна.
-
Обсмажуємо курку з усіх боків до золотистого кольору.
-
У той час, поки готується м’ясо можна почистити і нарізати овочі. Моркву тремо на тертці або ріжемо соломкою, закладаємо в каструлю. Шматочки цибулі я не люблю в супі, тому покладу цибулину цілком.
-
Потім відправляємо кубиками картоплю.
-
Замість вермішелі я використовую спагетті і додаю їх в суп відразу ж. Доливаємо потрібну кількість води, у мене вийшло близько 2-х літрів. Солимо і включаємо режим «Суп» на 1 годину. Якщо у вашій мультиварці від Polaris немає такої програми, скористайтеся режимом «Гасіння». У мене спагетті не розварилися, але якщо ви за це переживаєте, то закладайте їх за 15-25 хвилин до кінця програми.
-
Прикрасити суп пропоную зелень. Просто і смачно!
Порада: щоб вермішелевий суп краще зберігався в холодильнику, обсмажте на сухій сковороді макаронні вироби, а вже потім відправляйте їх вариться. Такий трюк можна зробити і з крупою.
Готуйте разом з нами і діліться своєю думкою!
А тут є ще один рецепт для мультиварки вашої фірми!
Всього доброго і до нових зустрічей!