Грибний крем-суп в мультиварці — один з найпростіших рецептів! Він ідеально підійде для новачків і тих, хто готує рідко, оскільки цей суп неможливо зіпсувати. Просто дотримуйтесь інструкцій приготування, і все вийде! Для нього ви можете взяти не тільки печериці, але і гливи або інші гриби на ваш смак. Схожий рецепт, тільки для приготування на плиті, дивіться тут.
Інгредієнти
- Печериці свіжі 300 г
- Масло вершкове 15 г
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки 15% 100 мл
- Мускатний горіх за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 270 ккал
- Білки: 5.9 г
- Жири: 22.1 г
- Вуглеводи: 11.1 г
Кроки
45 хв.
-
Гриби промити й нарізати довільними шматочками.
-
Картоплю почистити і порізати кубиками, після чого промити.
-
Цибуля подрібнити.
-
В мультиварці вибрати режим «Смаження», вказати час 15 хвилин. Розтопити шматок вершкового масла.
-
Надіслати в чашу мультиварки нарізані гриби і злегка обсмажити протягом 10-ти хвилин із закритою кришкою, періодично помішуючи.
-
Наступним кроком закладаємо картоплю до грибів, перемішуємо і обсмажуємо протягом 5-ти хвилин із закритою кришкою.
-
Потім додаємо до загальної маси 500 мл води, закриваємо кришку мультиварки і вибираємо режим «Суп». Час встановлюємо на 25 хвилин.
-
За 10 хвилин до готовності додаємо в суп вершки, сіль, перець і щіпку мускатного горіха.
-
По закінченню програми перекладаємо вміст чаші в каструлю або глибоку тарілку. Подрібнюємо блендером до однорідності.
-
Тепер ви знаєте, як смачно приготувати грибний крем-суп в будь мультиварці. Приємного апетиту!
Поліпшити і без того чудовий смак крем-супу можна, додавши в нього грінки, приготовлені з білого хліба. Всього-то потрібно нарізати шматочки хліба невеликими кубиками і висушити на сухому листі в духовці при 150 градусах.
Від цього ароматного супу буде важко відірватися, перевірено на собі!
Таким рецептом вліт можна здивувати своїх близьких, всі будуть у захваті від вашого кулінарного таланту!
Готуйте з нами і пишіть свої відгуки і побажання! До нових зустрічей!