Грибний крем-суп в мультиварці

Грибний крем-суп готуємо швидко і просто в мультиварці! Дізнайтеся тонкощі варіння насичених супів-пюре з свіжих печериць з покроковий рецепт з фото. Дуже смачне блюдо на вашій кухні!

Грибний крем-суп в мультиварці — один з найпростіших рецептів! Він ідеально підійде для новачків і тих, хто готує рідко, оскільки цей суп неможливо зіпсувати. Просто дотримуйтесь інструкцій приготування, і все вийде! Для нього ви можете взяти не тільки печериці, але і гливи або інші гриби на ваш смак. Схожий рецепт, тільки для приготування на плиті, дивіться тут.

Інгредієнти

  • Печериці свіжі 300 г
  • Масло вершкове 15 г
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вершки 15% 100 мл
  • Мускатний горіх за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 270 ккал
  • Білки: 5.9 г
  • Жири: 22.1 г
  • Вуглеводи: 11.1 г

Кроки

45 хв.

  • Гриби промити й нарізати довільними шматочками.

  • Картоплю почистити і порізати кубиками, після чого промити.

  • Цибуля подрібнити.

  • В мультиварці вибрати режим «Смаження», вказати час 15 хвилин. Розтопити шматок вершкового масла.

  • Надіслати в чашу мультиварки нарізані гриби і злегка обсмажити протягом 10-ти хвилин із закритою кришкою, періодично помішуючи.

  • Наступним кроком закладаємо картоплю до грибів, перемішуємо і обсмажуємо протягом 5-ти хвилин із закритою кришкою.

  • Потім додаємо до загальної маси 500 мл води, закриваємо кришку мультиварки і вибираємо режим «Суп». Час встановлюємо на 25 хвилин.

  • За 10 хвилин до готовності додаємо в суп вершки, сіль, перець і щіпку мускатного горіха.

  • По закінченню програми перекладаємо вміст чаші в каструлю або глибоку тарілку. Подрібнюємо блендером до однорідності.

  • Тепер ви знаєте, як смачно приготувати грибний крем-суп в будь мультиварці. Приємного апетиту!

Поліпшити і без того чудовий смак крем-супу можна, додавши в нього грінки, приготовлені з білого хліба. Всього-то потрібно нарізати шматочки хліба невеликими кубиками і висушити на сухому листі в духовці при 150 градусах.

Від цього ароматного супу буде важко відірватися, перевірено на собі!

Таким рецептом вліт можна здивувати своїх близьких, всі будуть у захваті від вашого кулінарного таланту!

Готуйте з нами і пишіть свої відгуки і побажання! До нових зустрічей!