Гороховий суп на мясному бульйоні

Як швидко зварити гороховий суп на бульйоні – дізнайтеся в цьому рецепті. Корисні лайфхаки по приготуванню перших страв і не тільки. Покрокові рецепти з фотографіями. Готувати з нами – це смачно і просто.

Гороховий суп, зварений на м’ясному бульйоні, відрізняється своєю поживністю. Сьогодні ми покажемо, як приготувати супчик без замочування гороху. Скористайтеся нашим рецептом і напишіть відгук внизу цієї сторінки для інших читачів.

Інгредієнти

  • Свинячі ребра 400 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Горох сушений 180 г
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 213 ккал
  • Білки: 5.6 г
  • Жири: 13.6 г
  • Вуглеводи: 16.6 г

Кроки

60 хв.

  • Приготувати гороховий супчик на бульйоні дуже просто, головне — слідувати рецептом. Спочатку горох слід промити теплою водою. М’ясо нарізати на невеликі порційні шматочки.

  • Потім викладаємо горох в каструлю і заливаємо його чистою водою так, щоб вода покривала його на 1-2 див.

  • Поки вода закипає, займемося овочами. Моркву очищаємо і натираємо на тертці.

  • Цибулю дрібно ріжемо.

  • В сковорідці обсмажуємо цибулю з морквою до золотистого відтінку.

  • Тим часом горох набрякли і води в каструлі практично не залишилося. Доливаємо трохи холодної води, приблизно на 1-2 див Коли горошини знову набухнуть, повторіть таку процедуру ще раз, і так до тих пір, поки вони не стануть м’якими. Зазвичай вистачає трьох-чотирьох циклів.

  • Потім додаємо шматочки м’яса і заливаємо гарячою водою до потрібного рівня. Варимо 15 хвилин, потім додаємо нарізану часточками картоплю. Варимо до готовності інгредієнтів. За 5 хвилин до готовності супу, відправляємо в нього спеції і сіль.

  • Подаємо суп гороховий, прикрасивши його зеленню.

Порада: спробуйте приготувати гороховий супчик з салом по цьому рецепту, це дуже смачно.

Вийде красивий і ситний супчик.

Нехай усі ваші кулінарні ідеї вдаються.

Хорошого настрою та всього найкращого!