Гороховий суп, зварений на м’ясному бульйоні, відрізняється своєю поживністю. Сьогодні ми покажемо, як приготувати супчик без замочування гороху. Скористайтеся нашим рецептом і напишіть відгук внизу цієї сторінки для інших читачів.
Інгредієнти
- Свинячі ребра 400 г
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Горох сушений 180 г
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 213 ккал
- Білки: 5.6 г
- Жири: 13.6 г
- Вуглеводи: 16.6 г
Кроки
60 хв.
-
Приготувати гороховий супчик на бульйоні дуже просто, головне — слідувати рецептом. Спочатку горох слід промити теплою водою. М’ясо нарізати на невеликі порційні шматочки.
-
Потім викладаємо горох в каструлю і заливаємо його чистою водою так, щоб вода покривала його на 1-2 див.
-
Поки вода закипає, займемося овочами. Моркву очищаємо і натираємо на тертці.
-
Цибулю дрібно ріжемо.
-
В сковорідці обсмажуємо цибулю з морквою до золотистого відтінку.
-
Тим часом горох набрякли і води в каструлі практично не залишилося. Доливаємо трохи холодної води, приблизно на 1-2 див Коли горошини знову набухнуть, повторіть таку процедуру ще раз, і так до тих пір, поки вони не стануть м’якими. Зазвичай вистачає трьох-чотирьох циклів.
-
Потім додаємо шматочки м’яса і заливаємо гарячою водою до потрібного рівня. Варимо 15 хвилин, потім додаємо нарізану часточками картоплю. Варимо до готовності інгредієнтів. За 5 хвилин до готовності супу, відправляємо в нього спеції і сіль.
-
Подаємо суп гороховий, прикрасивши його зеленню.
Порада: спробуйте приготувати гороховий супчик з салом по цьому рецепту, це дуже смачно.
Вийде красивий і ситний супчик.
Нехай усі ваші кулінарні ідеї вдаються.
Хорошого настрою та всього найкращого!