Сьогодні ми приготуємо ще один барвистий суп з гарбуза з додаванням кокосового молока. Яскраве страва сподобається не тільки дорослим, але й дітям. А ще воно володіє великим запасом корисних для організму речовин! Приготуємо разом?
Також обов’язково спробуйте рецепт ось цього супчика! Готуйте разом з нами і ви дізнаєтеся багато нового і цікавого про перших стравах! Наприклад, найбільша гарбуз, коли-небудь вирощена людиною, досягає маси до 250 кг. А ще в природі зустрічаються білі, зелені і навіть сині плоди!
Інгредієнти
- овочевий Бульйон 1 л
- Масло вершкове 2 ст. л.
- Петрушка за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гарбуз-800 г
- Моркву 600 г
- Лимон 1 шт.
- Молоко кокосове 500 мл
- соєвий Соус за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Імбир 5 г
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 1 ккал
- Білки: г
- Жири: 0.1 г
- Вуглеводи: 0.1 г
Кроки
30 хв.
-
гарбуз Очищаємо і видаляємо насіння, а потім нарізаємо її досить великими кубиками.
-
Також очищаємо моркву і нарізаємо її на дрібні кубики.
-
Тепер видаляємо шкірку біля кореня імбиру і дрібно шаткуємо його.
-
Потім дрібно шаткуємо цибулю.
-
Лимон розрізаємо на половинки і видавлюємо сік.
-
Каструлю ставимо на вогонь і розігріваємо вершкове масло.
-
Тепер всі нарізані овочі кладемо в каструлю і злегка обсмажуємо.
-
Далі вливаємо овочевий бульйон і варимо 15-20 хвилин до готовності.
-
Коли овочі будуть готові, подрібнюємо їх за допомогою блендера.
-
Після цього додаємо кокосове молоко і ретельно перемішуємо, доводимо до кипіння.
-
Далі вимикаємо вогонь, додаємо в каструлю соєвий соус, сіль, перець і лимонний сік. Ретельно перемішуємо.
-
Готову страву прикрашаємо гілочками петрушки.
Порада: рекомендуємо використовувати сорт гарбуза під назвою Хоккайдо, так як цей плід не треба чистити. Також в якості закуски до супу підійдуть креветки, як це роблять в Тайланді!
Приємного апетиту і гарного самопочуття! Готуйте з душею!
Ще не підписані на наші соцмережі? Швидше поспішайте зробити це!
– Пиши у коментарях про свої враження!