Гарбузовий суп пюре на курячому бульйоні

Вчимося готувати суп з запеченими овочами і гарбузом. Покроковий опис процесу приготування з фото. Поради і тонкощі приготування від професіоналів. Особливості домашньої кухні! ❤️Готуємо просто, швидко і зі смаком! Приєднуйтесь до нас.

Сьогодні на нашому столі чудовий гарбузовий суп пюре на курячому бульйоні. Ніжний смак і чудовий аромат порадують ваших гостей. Доторкніться до дивовижного світу кулінарії разом з нами і ви відкриєте абсолютно нові горизонти!

А ви знали, що гарбуз це ягода, причому іноді її розміри можуть бути гігантськими? Крім того, у світі існує близько 800 різних сортів, але тільки 200 можуть вживатися в їжу. Також гарбуз має велике різноманіття форм — від грушоподібної до круглої і овальної.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 750 мл
  • Масло рослинне 30 мл
  • Часник 1 зубчик
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Гарбуз середня 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 74 ккал
  • Білки: 1.2 г
  • Жири: 5.4 г
  • Вуглеводи: 5 г

Кроки

50 хв.

  • Гарбуз промити, розрізати на дві половинки і видалити насіння і м’якоть.

  • Неочищений цибулю і часник нарізаємо на половинки, у моркви обрізаємо кінці і також нарізаємо на половинки.

  • Гарбуз, а також цибулю і моркву викладаємо у форму для запікання, попередньо змастивши її олією або налив трохи води на дно. Часник загортаємо у фольгу. Відправляємо овочі в розігріту до 200 градусів за Цельсієм духовку на 40 хвилин.

  • Коли овочі будуть готові, викладаємо їх в блендер, попередньо видаливши шкірку або лушпиння. Потім вливаємо курячий бульйон і подрібнюємо до однорідного стану, як в цьому рецепті, солимо і перчимо.

  • Готову страву можна прикрасити гарбузовим насінням.

Порада: для більш насиченого і багатого смаку ви можете додати в суп, молоко або вершки, а також різні спеції, наприклад, мускатний горіх або кориця.

Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте з любов’ю!

Ще не підписані на наші соцмережі? Там багато цікавого!

Висловлюйте свої пропозиції для перших страв у коментарях!