У цій статті ми вам розповімо, як варити магазинні супи з пакетиків. Багатьом зайнятим людям подібні быстрозавариваемые страви допомагають економити час.
Різновидів пакетованих супчиків велика кількість: борщ, розсольник, гороховий, м’ясний, з вермішеллю, грибний та інші. Але спосіб приготування їх майже не відрізняється один від одного.
В складі присутні сушені овочі, спеції, концентрований бульйон. Це дозволяє зварити смачний обід швидко і просто.
Щоб зробити блюдо ситніше і насиченішим рекомендуємо додати 1-2 картоплини, нарізані середніми кубиками, ковбаску або сосиску, а також пучок зелені.
Етапи приготування наступні:
- Висипте вміст пакету в невелику каструлю.
- Залийте 1 літром гарячої води, розмішайте, поставте на плиту.
- Доведіть до кипіння, варіть 15-20 хвилин на слабкому вогні, періодично помішуючи.
Далі наповнюють тарілки і подають. Зазвичай вистачає на 4 порції.
Перш ніж починати приготування, ознайомтесь з інструкцією на упаковці із зворотного боку пакетика. Для різних видів режим приготування може незначно відрізнятися.
Про користь і шкоду «швидкої» їжі в цій статті.
Якщо ви хочете домашньої кухні, рекомендуємо ці популярні рецепти:
- Лагман з яловичиною — дивіться за цим посиланням
- Справжній грузинський Харчо знаходиться тут
- Розсольник — готуємо по цьому рецепту в мультиварці
- Суп-локшина з куркою — тисніть сюди.