Яловичий суп з галушками

Готуємо суп на яловичому бульйоні з галушками.❤️Дуже смачно і просто! Приєднуйтесь до нас та дізнайтеся, як приготувати тісто для галушок, як зварити яловичий бульйон і багато іншого. Велика енциклопедія рецептів перших страв. Поради досвідчених кулінарів!

Шукали рецепт яловичого супу з овочами та галушками? У нас є для вас простий і смачний варіант! Впевнені, ви залишитеся задоволені результатом. Розраховуйте продукти таким чином, щоб супу вистачило поїсти на 1 раз, т. к. при зберіганні галушки розбухають.

Інгредієнти

  • Бульйон м’ясний-1 л
  • Яловичина варена 300 г
  • Борошно пшеничне 5-6 ст. л.
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Молоко 50 мл
  • Сіль ½ ч. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 97 ккал
  • Білки: 5.6 г
  • Жири: 3.2 г
  • Вуглеводи: 11.6 г

Кроки

60 хв.

  • Цибулю, моркву нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі прямо у каструлі.

  • Бульйон з яловичого м’яса я зварила заздалегідь. Яловичину нарізаємо на кубики і відправляємо до засмажки разом з болгарським перцем.

  • Додаємо картоплю, нарізану брусочками і бульйон. Варимо із закритою кришкою на маленькому вогні 15 хвилин.

  • В цей час зробимо тісто для галушок. Яйце збиваємо з молоком, сіллю і борошном. Виходить маса, схожа на тісто для оладок.

  • Чайною ложкою опускаємо тісто в киплячий суп. Коли маса закінчиться, акуратно перемішайте суп ложкою. Коли галушки спливуть, значить пора вимикати.

  • Суп з галушками на яловичому бульйоні готовий. При подачі додаємо в суп зелень.

Порада: альтернативні рецепт галушок дивіться тут.

Смачного вам і вашим близьким!

Готуйте з душею і все буде смачно!