Любите готувати супи? Тоді ми розповімо вам, як зварити ароматний суп на другому курячому бульйоні з локшиною. Ви відкриєте для себе багато нового і цікавого! Чудове перше блюдо приємно здивує ваших рідних і близьких!
Не секрет, що м’ясо в магазинах часто містить шкідливі для організму речовини, які надходять як при вирощуванні тварин, так і вже на прилавках недобросовісними продавцями. Саме для цього і доводиться використовувати другий бульйон, він допомагає видалити всі небезпечні компоненти.
Для цього попередньо відварюють м’ясо, а потім зливають воду і знову готують бульйон, що ми і зробили в цьому рецепті. Також ви можете дізнатися з цієї статті, як приготувати прозорий бульйон для супу.
Інгредієнти
- Бульйон курячий 2 л
- Курка 1 шт.
- Масло рослинне 1 ст. л.
- Локшина) 150 г
- Часник 6 зубчик
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 4 шт.
- Селера 4 стебло
- Чебрець сушений 2 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 93 ккал
- Білки: 2.5 г
- Жири: 5.5 г
- Вуглеводи: 7.5 г
Кроки
1 годину. 30 хв.
-
В каструлю з попередньо розігрітим рослинним масло додаємо дрібно нарізані цибулю і стебло селери, а також моркву у вигляді гуртків. Обсмажуємо протягом 4-5 хвилин.
-
Так як ми використовуємо домашню птицю, то немає необхідності повторної варіння. Тепер кладемо в каструлю дрібно нарізаний часник і обсмажуємо ще 1-2 хвилини.
-
Далі кладемо в каструлю курку, заливаємо бульйоном, додаємо чебрець, сіль і перець, доводимо до кипіння і варимо 1 годину.
-
Після цього видаляємо курку з супу і нарізаємо на дрібні шматочки, потім відправляємо назад в каструлю, також додаємо макарони чи локшину. Варимо до готовності останньої.
-
Готову страву можна прикрасити свіжою зеленню.
Порада: для більш насиченого другого бульйону рекомендуємо разом з м’ясом закладати овочі — морква, цибуля, а також спеції. Після варіння їх треба лише видалити.
Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте з любов’ю!
Ще не підписані на наші соцмережі? Там багато цікавого!
Висловлюйте свої пропозиції для перших страв у коментарях!