Як варити суп на другому бульйоні?

Розповідаємо, як приготувати бульйон для супу з домашньою куркою та локшиною. Покроковий опис процесу приготування з фото. Кращі рецепти перших страв. Просто і смачно!

Любите готувати супи? Тоді ми розповімо вам, як зварити ароматний суп на другому курячому бульйоні з локшиною. Ви відкриєте для себе багато нового і цікавого! Чудове перше блюдо приємно здивує ваших рідних і близьких!

Не секрет, що м’ясо в магазинах часто містить шкідливі для організму речовини, які надходять як при вирощуванні тварин, так і вже на прилавках недобросовісними продавцями. Саме для цього і доводиться використовувати другий бульйон, він допомагає видалити всі небезпечні компоненти.

Для цього попередньо відварюють м’ясо, а потім зливають воду і знову готують бульйон, що ми і зробили в цьому рецепті. Також ви можете дізнатися з цієї статті, як приготувати прозорий бульйон для супу.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 2 л
  • Курка 1 шт.
  • Масло рослинне 1 ст. л.
  • Локшина) 150 г
  • Часник 6 зубчик
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Селера 4 стебло
  • Чебрець сушений 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 93 ккал
  • Білки: 2.5 г
  • Жири: 5.5 г
  • Вуглеводи: 7.5 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • В каструлю з попередньо розігрітим рослинним масло додаємо дрібно нарізані цибулю і стебло селери, а також моркву у вигляді гуртків. Обсмажуємо протягом 4-5 хвилин.

  • Так як ми використовуємо домашню птицю, то немає необхідності повторної варіння. Тепер кладемо в каструлю дрібно нарізаний часник і обсмажуємо ще 1-2 хвилини.

  • Далі кладемо в каструлю курку, заливаємо бульйоном, додаємо чебрець, сіль і перець, доводимо до кипіння і варимо 1 годину.

  • Після цього видаляємо курку з супу і нарізаємо на дрібні шматочки, потім відправляємо назад в каструлю, також додаємо макарони чи локшину. Варимо до готовності останньої.

  • Готову страву можна прикрасити свіжою зеленню.

Порада: для більш насиченого другого бульйону рекомендуємо разом з м’ясом закладати овочі — морква, цибуля, а також спеції. Після варіння їх треба лише видалити.

Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте з любов’ю!

Ще не підписані на наші соцмережі? Там багато цікавого!

Висловлюйте свої пропозиції для перших страв у коментарях!