цього норвезькому рецептом. Радимо спробувати.
Інгредієнти
- Вода-2 л
- Зелень за смаком
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Селера 1-2 стебло
- Коктейль з морепродуктів в олії 500 г
- Сир плавлений 250 г
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 81 ккал
- Білки: 3.5 г
- Жири: 3.7 г
- Вуглеводи: 8.2 г
Кроки
30 хв.
-
Ставимо на плиту каструлю з холодною водою. Поки вода закипає необхідно нарізати овочі. Моркву нарізаємо дрібно.
-
Цибулю подрібнюємо.
-
Посічені цибулю і моркву викладаємо на сковорідку, обсмажуємо.
-
Дрібно нарізаємо селера. Додаємо його до цибулі і моркви, обсмажуємо до м’якості.
-
Плавлений сир нарізаємо невеликими кубиками і додаємо в киплячу воду, перемішуємо до повного розчинення.
-
Картоплю ріжемо невеликими кубиками.
-
Додаємо картоплю в каструлю і варимо до напівготовності. Потім кладемо обсмажені овочі, солимо і перчимо. Додаємо морський коктейль. Варимо 3-5 хвилин.
-
Розкладаємо суп по тарілках і прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту!
Порада: якщо варити морепродукти занадто довго вони стануть жорсткими і несмачними, 3-5 хвилин достатньо.
Порадуйте і ви себе цим смачним блюдом.