Сьогодні готуємо цибульний суп в мультиварці Редмонд. Якщо у вас техніка іншої фірми, нічого страшного, головне, щоб в ній були програми «Суп» і «Смаження». Рецепт написаний докладно, смачно вийде у всіх без винятку! Для вірності можете подивитися відео-інструкцію в кінці сторінки.
Інгредієнти
- Вода 1 л
- Курячі стегенця 2 шт.
- Масло вершкове 60 г
- Часник 2 зубчик
- Цибуля порей 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сир твердий 100 г
- Багет 3 шматочок
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Цукор-пісок-1 ст. л.
- Сіль 2-3 ч. л.
- На 100 грам
- Калорії: 215 ккал
- Білки: 6.1 г
- Жири: 10.9 г
- Вуглеводи: 22.8 г
Кроки
2 год. 0 хв.
-
Для цибульного супу нам потрібно курячий бульйон, тому починаємо готувати з нього. У чашу мультиварки укладаємо стегенця і заливаємо холодною водою. Додаємо 1 ч. л. солі і закриваємо кришкою.
-
встановлюємо Програму «Суп» і час 1 годину.
-
Коли бульйон звариться, його необхідно перелити чашу мультиварки в іншу ємність. Чашу ми промиваємо і приступаємо до таких приготувань. Розтопимо невеликий шматочок вершкового масла і обсмажимо на ньому хліб з 2х сторін. Для цього вибираємо режим «Смаження» і час 15 хвилин. Готові грінки натираємо з усіх сторін часником.
-
Після чого знову встановлюємо режим «Смаження», вид продуктів «Овочі», але на цей раз на 18 хвилин. Закладаємо масло в каструлю і слідом додаємо білий цибулю, порізану півкільцями. Обсмажуємо його до м’якості, періодично помішуючи.
-
Лук-порей нарізаємо кільцями і додаємо до репчатому луку. Перемішуємо і тушкуємо під закритою кришкою.
-
За 5 хвилин до готовності додаємо ложечку цукру.
-
Коли програма смаження завершиться, додаємо приблизно 800 грам бульйону в чашу мультиварки.
-
Солимо, перчимо і встановлюємо режим «Суп» на 15 хвилин.
-
Готовий цибулевий суп з мультиварки накладаємо в глибоку піалу, наверх укладаємо грінки і посипаємо тертим сиром. Відправляємо тарілку з супом в мікрохвильову піч або духовку, щоб сир розплавився.
Порада: при бажанні разом з бульйоном можна додати склянку білого вина. Під час кипіння весь алкоголь випарується і залишиться тільки приємний виноградний аромат.
Дуже смачний супчик вийшов! Нітрохи не гірше, ніж у Лазерсона.
Готуйте разом з нами і діліться своїми враженнями!
Здоров’я вам і всього найкращого!