ТОП-5 рецептів супів за Дюканом

Представляємо кращу добірку супів по знаменитій дієті Пєра Дюкана. Готуємо супи для етапу дієти Атака. Покроковий опис процесу приготування. З нами легко і цікаво готувати. Тільки кращі рецепти світової та домашньої кухні. Просто, швидко і смачно!

Представляємо вашій увазі ТОП-5 рецептів простих і смачних супів за Дюканом на етапі «Атака». З нашою допомогою ви зможете легко почати дієту і швидко скинути зайву вагу. Низькокалорійні білкові перші страви спеціально для вас!

Дієта за методом П’єра Дюкана розроблялася протягом 40 років. Вона складається з 4 етапів: 2 перших етапу призначені для досить швидкої втрати ваги, а наступні покликані закріплювати досягнуте. Сьогодні ми звернемося до першої стадії під назвою «Атака» і приготуємо супи саме для неї.

В ході розробленої автором методики був складений список з 100 дозволених продуктів, які дозволяють добитися результату. На сьогоднішній день така білкова дієта вважається однією з найефективніших у світі.

Етап «Атака» складається з 72 продуктів, що містять протеїни у великих кількостях. Саме вони активізують і прискорюють процес схуднення. Також рекомендуємо ознайомитися з іншими дієтичними рецептами.

Курячий суп з локшиною [1]

Відмінне і всім добре знайоме перше блюдо. Смачне, ароматне і легке, воно принесе вам не тільки користь, але і задоволення!

Інгредієнти:

  • Курячий бульйон — 900 мл
  • Курка без кісток і шкіри — 175 грам
  • Імбир — 1 ч. л.
  • Часник — 1 зубчик
  • Локшина — 50 г
  • Гриби — 6 шт.
  • Зелена цибуля — 1 пучок
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Базилік — за смаком

Приготування:

  1. У каструлю наливаємо холодну воду і кладемо курку, а також дрібно нарізані часник і імбир. Накриваємо кришкою, доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин.
  2. Потім курку нарізаємо на дрібні шматочки і відправляємо назад в каструлю.
  3. Далі поміщаємо в каструлю гриби, нарізані пластинками, а також локшину, дрібно нарізаний зелений лук і соєвий соус. Варимо 3-4 хвилини або до готовності локшину.
  4. Готову страву прикрашаємо базиліком і зеленою цибулею.

Томатний суп [2]

Відмінний рецепт з італійськими нотками. Можна подавати і в холодному і в гарячому вигляді. Неймовірно смачно, як і цей супчик!

Інгредієнти:

  • Томати — 1,25 кг
  • Цибуля — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Стебло селери — 1 шт.
  • Оливкова олія — 4 ст. л.
  • Томатна паста — 2 ч. л.
  • Підсолоджувач — за смаком
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Овочевий бульйон — 1,2 літра

Приготування:

  1. В каструлі з розігрітим оливковою олія обсмажуємо дрібно нарізані цибулю, моркву і селеру протягом 10 хвилин.
  2. Потім додаємо томатну пасту, лавровий лист і підсолоджувач. Ретельно перемішуємо і тушкуємо ще 2-3 хвилини.
  3. Далі поміщаємо в каструлю дрібно нарізані помідори без шкіри.Тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні.
  4. Тепер вливаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння і варимо 25 хвилин.
  5. Потім поміщаємо вміст каструлі в блендер, попередньо видаливши лавровий лист, і подрібнюємо до однорідного стану.
  6. Знову поміщаємо суп в каструлю і доводимо до кипіння. Страва готова!

Суп з цибулею-пореєм і беконом [3]

Чудове перше блюдо для любителів м’яса. Ароматний бекон подарує вам радість і посмішку!

Інгредієнти:

  • Бекон — 7 шматочки
  • Цибуля — 1 шт.
  • Цибуля-порей — 400 грам
  • Ріпа — 3 шт.
  • Овочевий бульйон — 1,4 літра
  • Вершки — 125 мл

Приготування:

  1. В каструлі обсмажуємо дрібно нарізані шматочки бекону і цибулю до золотистого кольору протягом 5 хвилин. Частина бекону залиште для прикраси страви.
  2. Потім додаємо нарізані цибулю і ріпу, ретельно перемішуємо. Обсмажуємо 5 хвилин.
  3. Тепер вливаємо овочевий бульйон і варимо на середньому вогні протягом 20 хвилин.
  4. Далі з допомогою блендера подрібнюємо вміст, додавши вершки.
  5. Готову страву прикрашаємо шматочками бекону і подаємо з хрустким хлібом.

Марокканський суп [4]

Легендарний овочевий суп з Марокко. Пряний і ароматний, він захопить вас безсумнівно!

Інгредієнти:

  • Оливкова олія — 1 ч. л.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Стебло селери — 2 шт.
  • Тмин — 2 ч. л.
  • Овочевий бульйон — 600 мл
  • Томати — 400 грам
  • Часник — 2 зубчики
  • Квасоля консервована — 1 банка
  • Лимонний сік — 2 ст. л.
  • Петрушка, чорний перець — за смаком

Приготування:

  1. В каструлі з розігрітим оливковою олією обсмажуємо дрібно нарізані цибулю і селеру протягом 10 хвилин, потім додаємо часник і кмин і обсмажуємо ще 1-2 хвилини.
  2. Далі вливаємо овочевий бульйон, додаємо нарізані томати, а також чорний перець. Варимо 8 хвилин.
  3. Тепер кладемо квасоля і лимонний сік, варимо ще 2 хвилини.
  4. Готову страву подаємо з дрібно нарізаною петрушкою.

Крем-суп зі шпинату [5]

Дуже легкий і низькокалорійний овочевий суп. Ви швидко і просто зможете приготувати без особливих зусиль!

Інгредієнти:

  • Цибуля — 1 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Курячий бульйон — 450 мл
  • Молоко — 600 мл
  • Шпинат — 450 грам
  • Цедра лимона — 1/2 шт.
  • Мускатний горіх — за смаком
  • Оливкова олія — 2 ч. л.
  • Сіль, перець — за смаком

Приготування:

  1. В каструлі з розігрітим оливковою олією обсмажуємо дрібно нарізану цибулю протягом 5-6 хвилин.
  2. Тепер вливаємо курячий бульйон і доводимо до кипіння, потім додаємо молоко і знову кип’ятимо.
  3. Потім додаємо половину шпинату і цедру лимона. Варимо 15 хвилин.
  4. Після цього поміщаємо вміст в блендер, додавши, що залишився, шпинат, і подрібнюємо.
  5. Тепер знову відправляємо суп в каструлю, доводимо до кипіння, солимо, перчимо і додаємо мускатний горіх.

Гарного вам дня та приємного апетиту! Готуйте тільки краще з нами!

Хочете ще більше смачних рецептів? Підписуйтесь на нас!

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!