Приготування томатного супу в мультиварці схоже на захоплюючу гру. Вам потрібно лише підготувати всі інгредієнти, а потім спостерігати, як інженерна творіння перетворює їх в чудове блюдо! Вам обов’язково сподобається!
Супи із стиглих і смачних томатів міцно зайняли лідируючі позиції. Вони дуже просто готуються, не вимагають складних інгредієнтів і відрізняються великою різноманітністю. Рекомендуємо також спробувати супчик за цим рецептом!
Інгредієнти
- Вода 600 мл
- Масло оливкова 30 мл
- Часник 10 г
- Цибуля ріпчаста 80 г
- Перець болгарський 80 г
- Помідори 500 г
- Спеції за смаком
- Соус чилі 5 г
- Томатна паста-70 г
- Перець чилі 10 г
- Імбир 10 г
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 121 ккал
- Білки: 1.6 г
- Жири: 7.4 г
- Вуглеводи: 12.3 г
Кроки
1 годину. 15 хв.
-
Починаємо з підготовки овочів. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками.
-
Потім нарізаємо томати на кубики середньої величини.
-
Далі нарізаємо часник у вигляді тонких дисків, також можна його розчавити лезом ножа.
-
Після цього подрібнюємо болгарський перець, попередньо видаливши насіння.
-
На наступному кроці дрібно нарізаємо корінь імбиру.
-
Тепер перець чилі нарізаємо кружечками не великого розміру.
-
Всі овочі кладемо в чашу мультиварки, додаємо томатну пасту, гострий соус, оливкова олія, сіль і кладемо спеції, вливаємо воду. Встановлюємо режим «Суп», час приготування 1 годину.
-
Коли всі овочі будуть готові, подрібнюємо вміст чаші з допомогою заглибного блендера, потім викладаємо на тарілку, зверху можна прикрасити зеленню.
Порада: для більш виразного смаку замість води рекомендуємо використовувати овочевий або курячий бульйон. Також перед приготуванням можна видалити шкірку з помідорів. Подавати такий супчик рекомендуємо з грінками або сухариками, а перед подачею — охолодити!
Приємного апетиту і гарного настрою! Будьте здорові!
Пишіть у коментарях про свої результати! Діліться успіхами!