Квасолевий суп зі свининою — страва дня! Поживне, смачне, але при цьому просте у приготуванні. Найкраще такий супчик готувати восени і взимку, коли організму потрібні енергія і тепло. Якщо ви дотримуєтеся дієти, просимо звернути вашу увагу на кількість калорій.
Інгредієнти
- Сало 40-50 г
- Свинячі ребра 400-500 г
- Квасоля червона консервована 250 г
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 102 ккал
- Білки: 2.2 м
- Жири: 8.9 г
- Вуглеводи: 3.8 г
Кроки
60 хв.
-
Свинячі ребра укладаємо в каструлю з холодною водою і ставимо на плиту. Потужність нагріву спочатку ставимо максимальну. По ходу нагрівання води, видаляємо піну. Після того, як вода закипить, зменшуємо вогонь і варимо бульйон 30 хвилин.
-
Поки бульйон готується, підготуємо овочі. Картоплю нарізаємо брусками і замочуємо у холодній воді.
-
На сковорідці розтоплюємо сало і обсмажуємо на ньому подрібнені цибулю з морквою. Від запаху, що виходить зі сковорідки, так розпалюється апетит, ух! Якщо ви не любите шкварки, використовуйте вершкове або рослинне масло.
-
Тим часом бульйончик зварився. Ребра виловлюємо і нарізаємо на порційні шматочки. До речі, їх зручніше було порізати спочатку, перед закладкою в каструлю. Квасоля у мене, консервована в томаті. Відправляю в суп всю банку. Якщо у вас звичайна, то можна в засмажку додати 1-2 чайні ложки томатної пасти.
-
Потім додаємо вміст сковорідки, перемішуємо і солимо. За бажанням можете додати улюблені спеції.
-
Шалено смачно! Рекомендую всім так приготувати.
Щоб бульйон з свинини кожен раз виходив прозорим і насиченим, скористайтеся порадами з наступної статті. З неї ви дізнаєтеся багато корисної інформації по варінні супів.
Тепер ви знаєте, як із звичайних продуктів отримати смачний і наваристий супчик для всієї родини!
Приєднуйтесь до нас у Facebook і Instagram, разом готувати веселіше!