Суп з стегна індички

Наваристий суп на бульйоні з птиці корисний для травлення, заряджає енергією і зігріває. Як же правильно його приготувати? Відповідь на це запитання ви знайдете тут. Переходьте і дізнайтеся рецепт від досвідченої господині.

Рецепт цього базового першого страви повинен знати кожен. Бульйон з птиці з додаванням різних овочів і вермішелі. Приготувавши його, ви не прогадаєте, цей суп доведеться за смаком практично всім! Крім стегна, підійде і гомілку індички, і крила. На грудці ж супчик вийде більш дієтичним, практично нежирним.

Інгредієнти

  • Індичка (стегно) 400-500 г
  • Вермішель павутинку 2 жменька
  • Зелень за смаком
  • Картопля 3-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Томатна паста-1-2 ст. л
  • На 100 грам
  • Калорії: 80 ккал
  • Білки: 4.2 г
  • Жири: 0.7 г
  • Вуглеводи: 13.9 г

Кроки

1 годину. 20 хв.

  • Щоб зварити смачний і наваристий суп з індички, спочатку потрібно приготувати бульйон.

  • Коли бульйон зварений можна зайнятися приготуванням супу. У каструлі з товстим дном розігріваємо трохи рослинного масла і злегка обсмажуємо в ньому цибулю і моркву. Ці помаранчеві зірочки, що на фото — заморожене томатне пюре. Можна використовувати таке, як у мене, або ж томатну пасту з магазину, або свіжий помідор. Тушкуємо все разом ще 2-3 хвилини. Потім додаємо частину бульйону.

  • Закладаємо в каструлю, дрібно нарізаний, картопля і подрібнене стегно індички. Заливаємо рештою бульйоном.

  • Варимо 10 хвилин до готовності картоплі, т. к. м’ясо вже готове.

  • За 2 хвилини до вимикання, відправляємо в бульйон дрібну локшину, зелень за смаком, сіль і перець.

  • Ось так просто і смачно ми приготували ароматний супчик!

Щоб бульйон вийшов максимально чистим і прозорим, додайте м’ясо в киплячу воду. Накипу при такому способі закладання практично не утворюється.

Дякую за перегляд!

Якщо вам подобаються прості рецепти, пропоную вам приєднатися до групи на Facebook або Instagram, там ви знайдете безліч корисних рецептів на будь-який випадок!