Суп з шинкою — відмінне перша страва на швидку руку, яка має при цьому чудовий смак. Ви можете комбінувати інгредієнти і змінювати їх кількість, отримуючи при цьому все одно чудовий суп. Обов’язково приготуйте!
Сьогодні ми приготуємо смачний і простий суп з шинкою для душі. Гаряче блюдо зігріє вас холодними вечорами, а також надасть хороший привід запросити друзів на вечерю, як і такий рецепт. Готуйте з любов’ю, і у вас все обов’язково вийде!
Інгредієнти
- Бульйон курячий-1 л
- Шинка 200 г
- Масло вершкове 5 ст. л.
- Борошно пшеничне 5 ст. л.
- Картопля 500 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Селера-100 г
- Молоко 500 мл
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль на смак
- На 100 грам
- Калорії: 112 ккал
- Білки: 2.7 г
- Жири: 7.1 г
- Вуглеводи: 9.1 г
Кроки
45 хв.
-
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками.
-
Стебло селери дрібно нарізаємо.
-
Цибулю дрібно шаткуємо.
-
Шинку нарізаємо дрібними кубиками.
-
Потім складаємо інгредієнти в каструлю і заливаємо курячим бульйоном, солимо і перчимо. Перемішуємо і варимо до готовності картоплі 15-20 хвилин.
-
Тим часом розігріваємо в глибокій сковороді вершкове масло.
-
Потім додаємо борошно і обсмажуємо, помішуючи, близько 1 хвилини.
-
Далі вливаємо молоко і обсмажуємо ще 4-5 хвилин. Потім переливаємо вміст в каструлю і доводимо суп до кипіння. Готову страву можна зверху прикрасити зеленню.
Порада: для більш насиченого і виразного смаку в суп можна додати тертий сир. Також замість бульйону можна використовувати кип’ячену воду, додавши кілька кубиків відповідної приправи.
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!
Заходьте до нас в гості в соціальні мережі. Там багато цікавого!
Пишіть у коментарях про свої результати! Діліться думкою!