Суп з шинкою

Готуємо суп з шинкою і овочами з додаванням молока. Докладний опис процесу приготування на кожному етапі. Кращі рецепти світу. Просто і смачно!

Суп з шинкою — відмінне перша страва на швидку руку, яка має при цьому чудовий смак. Ви можете комбінувати інгредієнти і змінювати їх кількість, отримуючи при цьому все одно чудовий суп. Обов’язково приготуйте!

Сьогодні ми приготуємо смачний і простий суп з шинкою для душі. Гаряче блюдо зігріє вас холодними вечорами, а також надасть хороший привід запросити друзів на вечерю, як і такий рецепт. Готуйте з любов’ю, і у вас все обов’язково вийде!

Інгредієнти

  • Бульйон курячий-1 л
  • Шинка 200 г
  • Масло вершкове 5 ст. л.
  • Борошно пшеничне 5 ст. л.
  • Картопля 500 г
  • Цибуля ріпчаста 100 г
  • Селера-100 г
  • Молоко 500 мл
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль на смак
  • На 100 грам
  • Калорії: 112 ккал
  • Білки: 2.7 г
  • Жири: 7.1 г
  • Вуглеводи: 9.1 г

Кроки

45 хв.

  • Картоплю нарізаємо невеликими кубиками.

  • Стебло селери дрібно нарізаємо.

  • Цибулю дрібно шаткуємо.

  • Шинку нарізаємо дрібними кубиками.

  • Потім складаємо інгредієнти в каструлю і заливаємо курячим бульйоном, солимо і перчимо. Перемішуємо і варимо до готовності картоплі 15-20 хвилин.

  • Тим часом розігріваємо в глибокій сковороді вершкове масло.

  • Потім додаємо борошно і обсмажуємо, помішуючи, близько 1 хвилини.

  • Далі вливаємо молоко і обсмажуємо ще 4-5 хвилин. Потім переливаємо вміст в каструлю і доводимо суп до кипіння. Готову страву можна зверху прикрасити зеленню.

Порада: для більш насиченого і виразного смаку в суп можна додати тертий сир. Також замість бульйону можна використовувати кип’ячену воду, додавши кілька кубиків відповідної приправи.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!

Заходьте до нас в гості в соціальні мережі. Там багато цікавого!

Пишіть у коментарях про свої результати! Діліться думкою!