Суп з салом за складом може, звичайно ж, бути абсолютно різними, і гороховим, і грибним, та яким-завгодно! Але простіше і смачніше цього рецепту ви не знайдете. З пшеничного крупою і овочами супчик виходить поживним, корисним і в добавок готується дуже швидко! У мене цей рецепт — черговий, коли дуже мало часу є на готування або продукти закінчилися. А крупи, прості овочі і сало завжди знайти можна. Тому і вам раджу рецепт записати, кожен раз виручає.
Інгредієнти
- Пшенична крупа 100 г
- Сало 200 г
- Зелень 1 пучок
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 190 ккал
- Білки: 3.9 г
- Жири: 11.3 г
- Вуглеводи: 17.3 г
Кроки
30 хв.
-
Очищену воду набираємо в каструлю і доводимо до кипіння при сильній потужності плити. Потім додаємо промиту крупу і зменшуємо нагрівання до середнього.
-
Відразу після цього додаємо картоплю, порізану брусочками.
-
Поки вариться пшеничка і картопля, приготуємо шкварки з заправкою для супу. Сало або грудку нарізаємо дрібними прямокутними пластинками або кубиками. Обсмажуємо на сковороді без додавання зайвого масла.
-
Коли шкварочки вже досить зарум’яняться, додаємо, подрібнений, цибулька. Готуємо до золотистого кольору.
-
Моркву нарізаємо кубиками і відправляємо на сковорідку. Тримаємо все разом на невеликому вогні ще 1-2 хвилини, добре перемішуємо.
-
Через 15 хвилин картоплю став м’яким, а крупа розварилася, значить можна закладати зажарочку. А також не забуваємо посолити і поперчити. Після закипання варимо суп 5 хвилин.
-
Болгарський перець і зелень дрібно рубаємо ножем, відправляємо в каструлю, даємо супу закипіти і можна знімати з плити.
-
Ось і супчик готовий!
А ви пробували готувати з копченим салом? У цьому рецепті докладно розказано, як зварити суп гороховий з різними копченостями. Це дуже смачно!
Суп з овочами і салом виходить досить жирним і поживним. Якщо ви стежите за фігурою, зверніть увагу на кількість калорій в цьому супі
Їжте смачно і будьте щасливі!