Хочеться смачного і поживного першого страви на вечерю? Тоді ви потрапили за адресою! Сьогодні ми навчимо вас готувати суп з додаванням нуту і м’ясом яловичини. Чудовий смак і чарівний аромат зроблять цей рецепт першим у вашому меню!
Цікавий факт: в нуте міститься величезна кількість корисних речовин (більш 80 найменувань). Причому це єдине рослина з бобових, корисні властивості якого зберігаються при будь термообробці.
Інгредієнти
- Бульйон курячий 750 мл
- Яловичий фарш 500 г
- Масло оливкова 2 ст. л.
- Часник 2 зубчик
- Шпинат-1 пучок
- Кінза за смаком
- Нут 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідори 400 г
- Сметана за смаком
- Томатна паста 2 ст. л.
- Кмин 1 ч. л.
- Паприка 1 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Коріандр 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 115 ккал
- Білки: 4 г
- Жири: 6.6 г
- Вуглеводи: 8.6 г
Кроки
30 хв.
-
В каструлі з розігрітим оливковою олія обсмажуємо подрібнений часник і дрібно нарізану цибулю до напівпрозорого стану.
-
Потім додаємо фарш і тушкуємо до тих пір, поки яловичина не придбає коричневий відтінок.
-
Далі додаємо спеції — сіль, чорний перець, паприку, коріандр, а також кмин. Перемішуємо і смажимо 1 хвилину. Після цього кладемо томатну пасту і тушкуємо ще 1 хвилину.
-
Після цього кладемо в каструлю моркву, нарізану на кубики, нут і протерті помідори, або томати у власному соку.
-
Тепер вливаємо курячий бульйон, перемішуємо і варимо 10 хвилин.
-
Потім додаємо листя шпинату, перемішуємо і варимо ще 2 хвилини.
-
Готову страву прикрашаємо сметаною і дрібно нарізаною кінзою.
Порада: ви також можете приготувати вегетаріанський рецепт цієї страви. Замініть м’ясо на цукіні або гриби, це ніяк не погіршить прекрасний смак!
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте краще з нами!
В наших соцмережах багато цікавого! Підписуйтесь!
Подобається рецепт? Залиште коментар, ми цінуємо це і радимо такий супчик!