Солона капуста — універсальний і корисний продукт. Скільки всього з неї можна приготувати, починаючи від звичайного салату закінчуючи солянкою. Сьогодні пропонуємо вам зварити вегетаріанські щі з квашеної капусти. Незважаючи на те, що м’ясо ми не використовуємо, суп вийде ситним і наваристим!
Інгредієнти
- Часник 3 зубчик
- Кріп 1 пучок
- Картопля 5 шт.
- Капуста квашена 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста-3-4 ст. л.
- На 100 грам
- Калорії: 40 ккал
- Білки: 1.6 г
- Жири: 0.2 г
- Вуглеводи: 8.2 г
Кроки
25 хв.
-
Перед тим, як приступити до готування, наберемо воду в каструлю і поставимо нагріватися.
-
Моркву, картоплю і цибулю ріжемо, як на звичайний суп. Часник пропускаємо через прес або дрібно рубаємо. Нагріваємо Сковороду, виливаємо в неї рослинне масло і пасеруємо до золотистого кольору цибульку. Потім додаємо до нього часник і моркву. Тушкуємо разом 3-4 хвилини.
-
Потім додаємо томатну пасту і ретельно змішуємо з нею овочі. Не потрібно довго обсмажувати, т. к. томат швидко починає пригорати. Додаємо солону капусту разом з рідиною. Готуємо 5-10 хвилин, час від часу помішуючи.
-
якраз вода закипіла і ми може закладати в неї картоплю.
-
Коли рідина в нашій заправці майже випарується, додаємо шматочок вершкового масла. Капустка вийде з ніжним смаком. Як тільки масло розтане, вмішуємо його вміст сковорідки і відправляємо в каструлю. Варимо 10 хвилин.
-
Зелень кропу нарізаємо дуже дрібно і додаємо в суп за хвилину до вимкнення вогню.
-
Пробуємо щі на смак і додаємо солі і перцю. Після зняття каструлі з плити, закутуємо каструлю рушником і закриваємо кришкою, так буде ароматнішим.
-
Ой, яка краса вийшла! Їжте на здоров’я!
Солити щі та інші супи, в яких присутня солона капуста або розсіл, потрібно саме в кінці, коли закладені всі інгредієнти. Інакше є ризик додати солі більше, ніж потрібно.
Ну що ж, пісні щі ми зварили, тепер можна подивитися, як готувати м’ясні. Рецепт знайдете тут!
Вдалих вам кулінарних експериментів!
Нехай кулінарія викликає у вас тільки позитивні почуття!