Суп з морською капустою

Щі з квашеної капусти без мяса – цей рецепт порадує вас у піст або як альтернатива повсякденного меню! Візьміть на замітку і приготуйте при зручному випадку, вам сподобається!

Солона капуста — універсальний і корисний продукт. Скільки всього з неї можна приготувати, починаючи від звичайного салату закінчуючи солянкою. Сьогодні пропонуємо вам зварити вегетаріанські щі з квашеної капусти. Незважаючи на те, що м’ясо ми не використовуємо, суп вийде ситним і наваристим!

Інгредієнти

  • Часник 3 зубчик
  • Кріп 1 пучок
  • Картопля 5 шт.
  • Капуста квашена 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Томатна паста-3-4 ст. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 40 ккал
  • Білки: 1.6 г
  • Жири: 0.2 г
  • Вуглеводи: 8.2 г

Кроки

25 хв.

  • Перед тим, як приступити до готування, наберемо воду в каструлю і поставимо нагріватися.

  • Моркву, картоплю і цибулю ріжемо, як на звичайний суп. Часник пропускаємо через прес або дрібно рубаємо. Нагріваємо Сковороду, виливаємо в неї рослинне масло і пасеруємо до золотистого кольору цибульку. Потім додаємо до нього часник і моркву. Тушкуємо разом 3-4 хвилини.

  • Потім додаємо томатну пасту і ретельно змішуємо з нею овочі. Не потрібно довго обсмажувати, т. к. томат швидко починає пригорати. Додаємо солону капусту разом з рідиною. Готуємо 5-10 хвилин, час від часу помішуючи.

  • якраз вода закипіла і ми може закладати в неї картоплю.

  • Коли рідина в нашій заправці майже випарується, додаємо шматочок вершкового масла. Капустка вийде з ніжним смаком. Як тільки масло розтане, вмішуємо його вміст сковорідки і відправляємо в каструлю. Варимо 10 хвилин.

  • Зелень кропу нарізаємо дуже дрібно і додаємо в суп за хвилину до вимкнення вогню.

  • Пробуємо щі на смак і додаємо солі і перцю. Після зняття каструлі з плити, закутуємо каструлю рушником і закриваємо кришкою, так буде ароматнішим.

  • Ой, яка краса вийшла! Їжте на здоров’я!

Солити щі та інші супи, в яких присутня солона капуста або розсіл, потрібно саме в кінці, коли закладені всі інгредієнти. Інакше є ризик додати солі більше, ніж потрібно.

Ну що ж, пісні щі ми зварили, тепер можна подивитися, як готувати м’ясні. Рецепт знайдете тут!

Вдалих вам кулінарних експериментів!

Нехай кулінарія викликає у вас тільки позитивні почуття!