Суп з манкою — незвичайне перше блюдо, яке є традиційним в кулінарії Тунісу. Особливе поєднання продуктів і спосіб їх приготування визначають небачений смак і аромат. Ваші гості будуть приємно здивовані і вражені!
Давайте розширювати кулінарні кордону разом з нами. Адже існує так багато рецептів оригінальних перших страв. І суп з ароматною манки не виняток. Вас також зацікавить рецепт такого супчика!
Інгредієнти
- Вода 600 мл
- Манна крупа 100 г
- Масло оливкова 1 ст. л.
- Часник 2 зубчик
- Соус чилі 1 ст. л.
- Томатна паста-3 ст. л.
- М’ята сушена ½ ч. л.
- Кмин 1 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Коріандр 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 286 ккал
- Білки: 8.5 г
- Жири: 14.6 г
- Вуглеводи: 25.8 г
Кроки
20 хв.
-
В каструлю з розігрітим маслом покласти томатну пасту і соус чилі, обсмажуємо 6 хвилин.
-
Потім додаємо подрібнений часник, кмин і коріандр. Ретельно перемішуємо.
-
Після цього солимо і перчимо. Обсмажуємо ще 3 хвилини.
-
Далі додаємо воду і знову ретельно перемішуємо. Доводимо до кипіння і додаємо манну крупу порціями, постійно помішуючи. Варимо 3 хвилини.
-
Коли манна крупа буде майже готова, додаємо м’яту, перемішуємо. Варимо ще 1 хвилину.
-
блюдо Викладаємо в тарілку і зверху прикрашаємо зеленню.
Порада: манна крупа не повинна утворювати грудок. Для цього її можна злегка змочити холодною водою, а вже після заливати окропом або опускати в нього.Також для більш ніжного смаку після приготування суп можна збити віночком!
Приємного апетиту і гарного настрою! Будьте щасливі!
Залишайте своє зауваження та пропозиції у коментарях!
Підписуйтесь на наші соціальні мережі!