Суп з манкою

Готуємо незвичайний суп з ніжною манки за рецептом кухні Тунісу. Покроковий опис процесу приготування з фото. Секрети домашньої кухні. Просто і смачно!

Суп з манкою — незвичайне перше блюдо, яке є традиційним в кулінарії Тунісу. Особливе поєднання продуктів і спосіб їх приготування визначають небачений смак і аромат. Ваші гості будуть приємно здивовані і вражені!

Давайте розширювати кулінарні кордону разом з нами. Адже існує так багато рецептів оригінальних перших страв. І суп з ароматною манки не виняток. Вас також зацікавить рецепт такого супчика!

Інгредієнти

  • Вода 600 мл
  • Манна крупа 100 г
  • Масло оливкова 1 ст. л.
  • Часник 2 зубчик
  • Соус чилі 1 ст. л.
  • Томатна паста-3 ст. л.
  • М’ята сушена ½ ч. л.
  • Кмин 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Коріандр 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 286 ккал
  • Білки: 8.5 г
  • Жири: 14.6 г
  • Вуглеводи: 25.8 г

Кроки

20 хв.

  • В каструлю з розігрітим маслом покласти томатну пасту і соус чилі, обсмажуємо 6 хвилин.

  • Потім додаємо подрібнений часник, кмин і коріандр. Ретельно перемішуємо.

  • Після цього солимо і перчимо. Обсмажуємо ще 3 хвилини.

  • Далі додаємо воду і знову ретельно перемішуємо. Доводимо до кипіння і додаємо манну крупу порціями, постійно помішуючи. Варимо 3 хвилини.

  • Коли манна крупа буде майже готова, додаємо м’яту, перемішуємо. Варимо ще 1 хвилину.

  • блюдо Викладаємо в тарілку і зверху прикрашаємо зеленню.

Порада: манна крупа не повинна утворювати грудок. Для цього її можна злегка змочити холодною водою, а вже після заливати окропом або опускати в нього.Також для більш ніжного смаку після приготування суп можна збити віночком!

Приємного апетиту і гарного настрою! Будьте щасливі!

Залишайте своє зауваження та пропозиції у коментарях!

Підписуйтесь на наші соціальні мережі!