Суп з квасолею і мисливськими ковбасками

Смачний і ? простий квасолевий суп з мисливськими ковбасками. Покроковий домашній рецепт з фото. Кулінарні хитрощі та лайфхаки.

Суп з квасолею і мисливськими ковбасками приклад того, як з простих продуктів і за короткий час виходить смачна страва. Всі складові знайдуться в будь-якому холодильнику. Не менш простий і цей домашній рецепт супу, візьміть на замітку.

Інгредієнти

  • Ковбаски мисливські 300 г
  • Вода-2 л
  • Квасоля консервована 400 г
  • Зелень за смаком
  • Картопля 700 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Томати у власному соку 400 г
  • Чебрець сушений, за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 61 ккал
  • Білки: 3.2 г
  • Жири: 2 г
  • Вуглеводи: 6.3 г

Кроки

30 хв.

  • Картоплю почистити і дрібно порізати.

  • Підготувати інші інгредієнти. Ковбаски нарізати кружечками.

  • Цибулю нарізаємо кубиками.

  • Додаємо до картоплі цибулю, ковбасу і квасоля.

  • Помідори необхідно подрібнити за допомогою блендера.

  • Вливаємо помідори в каструлю, солимо і перчимо. Варимо до готовності картоплі. В кінці додаємо зелень і даємо супу настоятися.

Порада: справжні ковбаски повинні бути твердими, темного кольору і пахнути копченим, але аромат не повинен бути сильним.

Приємного апетиту!

Ще один рецепт супу на швидку руку дивіться тут.