Суп з квасолею і мисливськими ковбасками приклад того, як з простих продуктів і за короткий час виходить смачна страва. Всі складові знайдуться в будь-якому холодильнику. Не менш простий і цей домашній рецепт супу, візьміть на замітку.
Інгредієнти
- Ковбаски мисливські 300 г
- Вода-2 л
- Квасоля консервована 400 г
- Зелень за смаком
- Картопля 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томати у власному соку 400 г
- Чебрець сушений, за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 61 ккал
- Білки: 3.2 г
- Жири: 2 г
- Вуглеводи: 6.3 г
Кроки
30 хв.
-
Картоплю почистити і дрібно порізати.
-
Підготувати інші інгредієнти. Ковбаски нарізати кружечками.
-
Цибулю нарізаємо кубиками.
-
Додаємо до картоплі цибулю, ковбасу і квасоля.
-
Помідори необхідно подрібнити за допомогою блендера.
-
Вливаємо помідори в каструлю, солимо і перчимо. Варимо до готовності картоплі. В кінці додаємо зелень і даємо супу настоятися.
Порада: справжні ковбаски повинні бути твердими, темного кольору і пахнути копченим, але аромат не повинен бути сильним.
Приємного апетиту!
Ще один рецепт супу на швидку руку дивіться тут.