Рецепт супу з квашеної капусти з куркою є основним гарячим блюдом російської кухні вже довгий час. З’явилося воно в 9 столітті, коли селяни почали вирощувати капусту. З тих пір незнищенний аромат супу завжди стояв в російській хаті.
Англійський письменник Льюіс Керрол, відвідував Росію, був у захваті від смаку цей страви. Спробуйте і ви. Покроковий рецепт вам в цьому допоможе!
Інгредієнти
- Вода 4 л
- Курячі 700 г
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Часник 2 зубчик
- Зелень за смаком
- Картопля 500 г
- Капуста квашена 700 700
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідори 2 шт.
- Лавровий лист за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 89 ккал
- Білки: 2.2 м
- Жири: 5.6 г
- Вуглеводи: 7.2 г
Кроки
60 хв.
-
Спочатку необхідно відварити курку і отримати бульйон. Для цього в каструлю з холодною водою поміщаємо м’ясо (можна використовувати будь-яку частину курки) і доводимо до кипіння. Не забуваємо знімати піну.
-
Додаємо в бульйон сіль і перець за смаком. Додаємо картоплю, попередньо нарізаний кубиками.
-
Натираємо моркву на великій тертці, дрібно нарізаємо цибулю і помідори.
-
Обсмажуємо на рослинному маслі овочі. Спочатку цибулю і моркву, до них додаємо помідори.
-
Для того, щоб надати супу пікантний смак, дрібно рубаємо часник і відправляємо в обсмаженою овочам.
-
Після того, як картопля зварився, відправляємо в каструлю обсмажені овочі і квашену капусту. Додаємо лавровий лист. Ретельно перемішуємо.
-
Даємо супу настояти, а поки дрібно рубаємо зелень, посипати нею готовий суп. Тепер можна насладить національним російським блюдом!
Приємного апетиту і гарного настрою!
Тут ви знайдете рецепт курячого супу з капустою.