Суп з курячою грудкою і локшиною/лапшею — рецепт на кожен день без зайвої метушні! Якщо у вас немає часу на готування, але хочеться харчуватися домашньою їжею, то тоді для вас. Швидко, просто і недорого!
Інгредієнти
- Вода-2 л
- Куряча грудка 300 г
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Локшина) 150 г
- Зелень за смаком
- Петрушка (корінь) 1 шт
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Спеції за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 262 ккал
- Білки: 7 г
- Жири: 16.3 г
- Вуглеводи: 21.8 г
Кроки
40 хв.
-
Курячу грудку покласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити варитися на газ. Під час закипання буде утворюватися піна, яку необхідно відразу ж знімати. Варити грудинку 20-30 хвилин після закипання води.
-
Цибулю почистити і порізати кубиками.
-
Моркву почистити і нарізати кубиками або натерти на тертці.
-
Зелень дрібно подрібнити.
-
На розігрітому рослинному маслі обсмажити цибулю з морквою.
-
Коли куряче м’ясо буде вже готове, виловити його з каструлі для подальшої нарізки і замість грудки опустити в бульйон засмажку.
-
Після закипання супу, додати локшину і відразу перемішати.
-
Нарізати філе кубиками і відправити в каструлю. Варити до готовності локшини, 5-8 хвилин.
-
Подавати в красивій тарілці, прикрасивши зеленню або грінками.
Порада: як приготувати домашні грінки для супу дізнайтеся з цієї статті.
Всім приємного апетиту!
Готуйте з душею і тоді всі страви будуть виходити смачними!
Доброго дня!