Суп з курячою грудкою і локшиною

Готуємо курячий суп з локшиною і овочами. Докладний опис кожного кроку приготування. Кращі супи від світових кухарів. Просто, швидко і зі смаком!

Суп з курячою грудкою і локшиною/лапшею — рецепт на кожен день без зайвої метушні! Якщо у вас немає часу на готування, але хочеться харчуватися домашньою їжею, то тоді для вас. Швидко, просто і недорого!

Інгредієнти

  • Вода-2 л
  • Куряча грудка 300 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Локшина) 150 г
  • Зелень за смаком
  • Петрушка (корінь) 1 шт
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Спеції за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 262 ккал
  • Білки: 7 г
  • Жири: 16.3 г
  • Вуглеводи: 21.8 г

Кроки

40 хв.

  • Курячу грудку покласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити варитися на газ. Під час закипання буде утворюватися піна, яку необхідно відразу ж знімати. Варити грудинку 20-30 хвилин після закипання води.

  • Цибулю почистити і порізати кубиками.

  • Моркву почистити і нарізати кубиками або натерти на тертці.

  • Зелень дрібно подрібнити.

  • На розігрітому рослинному маслі обсмажити цибулю з морквою.

  • Коли куряче м’ясо буде вже готове, виловити його з каструлі для подальшої нарізки і замість грудки опустити в бульйон засмажку.

  • Після закипання супу, додати локшину і відразу перемішати.

  • Нарізати філе кубиками і відправити в каструлю. Варити до готовності локшини, 5-8 хвилин.

  • Подавати в красивій тарілці, прикрасивши зеленню або грінками.

Порада: як приготувати домашні грінки для супу дізнайтеся з цієї статті.

Всім приємного апетиту!

Готуйте з душею і тоді всі страви будуть виходити смачними!

Доброго дня!