Суп з галушками без м’яса відмінно доповнить пісне домашнє меню. Завдяки галушкам супчик виходить ситним, а різноманітність овочів робить його ароматним і поживним. А тут представлений ще один рецепт пісного супу, подивіться і його на дозвіллі!
Спробуйте приготувати пісний суп з галушками по цьому рецепту, ми впевнені, що вам сподобається!
Це блюдо підійде також для вегетаріанців з-за відсутності в ньому тваринних білків і жирів.
Інгредієнти
- Вода гаряча 50 мл
- Пшоно 1 ст. л.
- Масло рослинне 3 ст. л.
- Борошно пшеничне 2 ст. л.
- Овочева суміш заморожена 200 г
- Зелень за смаком
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 30 г
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 288 ккал
- Білки: 5.9 г
- Жири: 14.7 г
- Вуглеводи: 32.2 г
Кроки
40 хв.
-
Першим ділом потрібно почистити і порізати картоплю. Нарізайте, як вам подобається, головне, не крупно. Поставити каструлю на плиту. Додати до картоплі цілу цибулину і стебло селери. Довести картоплю до закипання на сильній потужності плити. Зняти піну і зменшити вогонь, щоб кипіння було слабким.
-
Пшоно залити водою. Так вона потім швидше зваритися.
-
Морквину натерти на крупній тертці і обсмажити на рослинному маслі.
-
Коли вода закипить можна додати заморожені овочі і пшоно. Овочеву суміш можна використовувати будь-яку іншу.
-
Тепер займемося приготування галушок. В кружку насипаємо дрібку солі, додаємо 1 ст. л. рослинного масла і 50 грам окропу, розмішуємо. Просіваємо в глибоку тарілку 2 ст. л. борошна і вливаємо нашу гарячу суміш, одночасно помішуючи ложкою. Ретельно заварюємо тісто до однорідної консистенції. На вигляд воно буде нагадувати густу сметану.
-
Цибулю і селеру видаляємо з супу, а заправку з моркви закладаємо. Додаємо сіль, перець і спеції за бажанням.
-
Чайну ложку змочуємо водою і набираємо в неї тісто для галушок. Опускаємо цей грудочку в бульйон. При попаданні в гарячий суп, тісто відразу схоплюється і знаходить овальну форму. Такі дії проробляємо з рештою кількістю тесту.
-
Болгарський перець і зеленушку нарізаємо дрібно і відправляємо в бульйон. Варимо 2 хвилини і знімаємо з плити. Суп з галушками готовий! Незрівнянний Аромат!
Порада: щоб вітаміни з овочів не зникали, готуйте супи на повільному вогні під закритою кришкою.
Приємного апетиту і гарного настрою!
Нехай всі страви виходять смачними!