цим рецептом.
Інгредієнти
- Петрушка за смаком
- Авокадо 1 шт.
- Лайм 1 шт
- Молоко 240 мл
- Паприка 1 ч. л.
- Перець кайенский щіпка
- Сіль морська 1 щіпка
- На 100 грам
- Калорії: 126 ккал
- Білки: 4.2 г
- Жири: 6.3 г
- Вуглеводи: 11.1 г
Кроки
15 хв.
-
В рецепті сам лайм використовуватися не буде, нам потрібен його сік. Видавлюємо його в склянку. Нам потрібно 10 — 15 мл
-
Тепер готуємо авокадо. Очищаємо його, потім нарізаємо на середні шматочки. Розмір не принципове, так як вони будуть подрібнюватися.
-
Далі поміщаємо їх у блендер.
-
Але не поспішаємо подрібнювати. Спочатку додаємо 120 мл молока.
-
Додаємо морську сіль і кайенский перець. Якщо немає кайенского, візьміть звичайний червоний мелений. Смаку суп не втратить, аромат залишиться таким же.
-
Тепер приступаємо до подрібнення інгредієнтів. Доводимо до кремової консистенції.
-
Додаємо 120 мл молока в блендер.
-
Знову ретельно перемішуємо. Доводимо до пюреподібної консистенції.
-
Переливаємо отриману масу в тарілку. При бажанні можна миску накрити харчовою плівкою, щільно притиснути і поставити в холодильник на кілька годин. Ні колір, ні смак при цьому не зміниться.
-
На заключному етапі додаємо сік лайма і ретельно перемішуємо. Посипаємо зверху дрібно нарізаною петрушкою і паприкою. Суп з авокадо готовий.
Порада: якщо ви припускаєте пригощати дитини, то кайенский перець краще не додавати. Якщо ви на дієті, то використовуйте молоко з невисокою жирністю.
Страва виходить дуже м’яким, тане в роті! Ним ви точно здивуйте рідних або гостей.
Рекомендую також випробувати цей рецепт томатного першого страви з сиром.
Діліться враженнями та побажаннями в коментарях.