Хочете доторкнутися до нової культури? Тоді обов’язково спробуйте смачний суп з локшиною лагман з м’яса яловичини! Народи відрізняються один від одного не тільки територією і мовними особливостями, але і раціоном харчування! Перевіримо це!
Особливістю цього супчика є те, що він може бути як першим, так і другим блюдом. Все залежить від кількості бульйону і овочів.
Інгредієнти
- Вода 1.5 л
- Яловичина ½ кг
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Локшина ½ кг
- Часник 3 зубчик
- Картопля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Паприка 1 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 343 ккал
- Білки: 10 г
- Жири: 19.4 г
- Вуглеводи: 29.5 г
Кроки
1 годину. 20 хв.
-
Яловичину нарізаємо невеликими кубиками.
-
Цибулю дрібно шаткуємо.
-
Картоплю і моркву нарізаємо у вигляді кубиків.
-
Болгарський перець ріжемо на смужки, а часник подрібнюємо.
-
В каструлю з розігрітим рослинним масло кладемо м’ясо і цибулю, злегка обсмажуємо.
-
Після цього додаємо картоплю, моркву, болгарський перець і часник. Перемішуємо і обсмажуємо 5 хвилин.
-
Потім заливаємо інгредієнти окропом, солимо, перчимо і додаємо паприку. Варимо до повної готовності приблизно 40 хвилин.
-
Тим часом відварюємо локшину або спагетті.
-
При подачі на дно тарілки кладемо макаронні вироби, а зверху заливаємо вмістом каструлі, можна також прикрасити страву зеленню.
Порада: локшина не повинна бути занадто м’якою або розваритися, рекомендуємо приготувати її в стилі al dente, подробиці ви можете дізнатися в цій статті. Також замість води ідеально підійде яловичий або овочевий бульйон.
Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте з любов’ю разом з нами!
Не можете знайти потрібний рецепт? Напишіть в коментарі, ми приготуємо його!