Рецепт супу з засмажкою з фото

Готуємо суп з яловичини і перловки з ароматними овочами. Покроковий опис процесу приготування. Кращі рецепти домашніх супів. Зроблено з любовю!

Сьогодні ми підготували для вас рецепт апетитного супу з ароматною засмажкою з фото і відео. Соковите м’ясо, крупа корисна і свіжі овочі перетворюються в неймовірно смачний густий суп, який доведеться всім до смаку! Приготуємо?

Скучили за ситним м’ясних супів? Тоді наш рецепт саме для вас, як і таке блюдо! Воно відмінно відновлює сили після важкого дня, а також наповнює організм енергією і гарним настроєм! Просте приготування і зрозумілий опис не дадуть вам помилитися!

Інгредієнти

  • Бульйон м’ясний 2.5 л
  • Перлова крупа 200 г
  • Яловичина 450 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Часник 4 зубчик
  • Петрушка за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Селера 1 стебло
  • Чебрець сушений 1 ч. л.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 239 ккал
  • Білки: 6.6 г
  • Жири: 12.5 г
  • Вуглеводи: 23.1 г

Кроки

60 хв.

  • Яловичину нарізаємо на кубики середньої величини і відправляємо в глибоку сковороду або каструлю з розігрітим маслом, додаємо сіль і перець. Обсмажуємо на сильному вогні з усіх боків до коричневого кольору. Готове м’ясо потрібно перекласти в окрему ємність.

  • Потім зменшуємо вогонь до середнього і обсмажуємо дрібно нарізані цибулю і стебло селери 1-2 хвилини.

  • Далі додаємо в каструлю моркву у вигляді середніх кубиків і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.

  • Після цього кладемо дрібно порубаний часник, готуємо до м’якості овочів.

  • Тепер додаємо лавровий лист, чебрець і перловку. Ретельно перемішуємо і готуємо 30 секунд.

  • Потім викладаємо в каструлю яловичину і вливаємо бульйон. Перемішуємо, доводимо до кипіння і варимо 35-40 хвилин на повільному вогні.

  • Готову страву прикрашаємо дрібно нарізаною або сушеної петрушкою.

Порада: для більш виразного і пікантного смаку рекомендуємо додати вустерширський соус. Також рекомендуємо попередньо замочити перловку в холодній воді на 2 години.

Приємного апетиту і гарного настрою! Будьте щасливі!

Хочете ще більше рецептів? Тоді підписуйтесь на наші соцмережі!

Сподобався рецепт? Поділіться думкою в коментарях!