Сьогодні ми підготували для вас рецепт апетитного супу з ароматною засмажкою з фото і відео. Соковите м’ясо, крупа корисна і свіжі овочі перетворюються в неймовірно смачний густий суп, який доведеться всім до смаку! Приготуємо?
Скучили за ситним м’ясних супів? Тоді наш рецепт саме для вас, як і таке блюдо! Воно відмінно відновлює сили після важкого дня, а також наповнює організм енергією і гарним настроєм! Просте приготування і зрозумілий опис не дадуть вам помилитися!
Інгредієнти
- Бульйон м’ясний 2.5 л
- Перлова крупа 200 г
- Яловичина 450 г
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Часник 4 зубчик
- Петрушка за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Селера 1 стебло
- Чебрець сушений 1 ч. л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 239 ккал
- Білки: 6.6 г
- Жири: 12.5 г
- Вуглеводи: 23.1 г
Кроки
60 хв.
-
Яловичину нарізаємо на кубики середньої величини і відправляємо в глибоку сковороду або каструлю з розігрітим маслом, додаємо сіль і перець. Обсмажуємо на сильному вогні з усіх боків до коричневого кольору. Готове м’ясо потрібно перекласти в окрему ємність.
-
Потім зменшуємо вогонь до середнього і обсмажуємо дрібно нарізані цибулю і стебло селери 1-2 хвилини.
-
Далі додаємо в каструлю моркву у вигляді середніх кубиків і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
-
Після цього кладемо дрібно порубаний часник, готуємо до м’якості овочів.
-
Тепер додаємо лавровий лист, чебрець і перловку. Ретельно перемішуємо і готуємо 30 секунд.
-
Потім викладаємо в каструлю яловичину і вливаємо бульйон. Перемішуємо, доводимо до кипіння і варимо 35-40 хвилин на повільному вогні.
-
Готову страву прикрашаємо дрібно нарізаною або сушеної петрушкою.
Порада: для більш виразного і пікантного смаку рекомендуємо додати вустерширський соус. Також рекомендуємо попередньо замочити перловку в холодній воді на 2 години.
Приємного апетиту і гарного настрою! Будьте щасливі!
Хочете ще більше рецептів? Тоді підписуйтесь на наші соцмережі!
Сподобався рецепт? Поділіться думкою в коментарях!