Пісний суп з нуту

шукає рецепт пісного супу? У нас їх багато! Нутовый суп порадує вас своїм простим приготуванням і смаком! Правила варіння супу-пюре. Інгредієнти для пісного супу. Вегетаріанські рецепти супів і багато іншого. Відкривайте наш рецепт і швидше готувати на кухню!

Спробуйте пісний суп з турецького нуту, гороху. Елементарний рецепт з мінімумом інгредієнтів! Лише нут, та цибулю, а як смачно виходить, просто бомба! Крім цього, дієтичний нутовый суп містить незамінні мінерали і велику кількість білка.

Ідеально підходить для вегетаріанців, оскільки суп дуже поживний. Запас енергії гарантований!

А тут знаходиться ще один пісний рецепт для любителів монастирської смачної їжі.

Інгредієнти

  • Вода-3 л
  • Зелень за смаком
  • Нут 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 155 ккал
  • Білки: 7.4 г
  • Жири: 2.2 м
  • Вуглеводи: 25.6 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • Приготування супу займає небагато часу. Спочатку нут потрібно вимочити у воді, наприклад, поставити вимочуватися на ніч. Є й інший варіант, наприклад, відварити нут протягом 1 години, як це зробила я. Потім воду з нуту потрібно злити в раковину.

  • Цибулю слід не порізати крупно. Надалі ми будемо подрібнювати суп у блендері, тому можна не дрібнити. Якщо вам попався «зла» цибулина і від неї сльозяться очі, відкрийте холодний кран і ріжте цибулю недалеко від раковини. Мені завжди допомагає цей спосіб.

  • Нут потрібно знову залити холодною водою і поставити варитися.

  • Тепер цибулю потрібно обсмажити на соняшниковій олії. Розігріваємо сковороду, і викладаємо в неї цибулю. Пасеруємо до золотистого відтінку. Щоб цибуля не пригорів періодично підливайте в сковорідку трохи води. Поперемінно тушкуйте і обсмажуйте цибулю, тоді він правильно карамелізується і не пригорить. Підливати воду слід від 3х до 5ти разів.

  • Коли нут повністю приготувався, додайте обсмажену цибулю. Якщо в каструлі з нутом багато води, то частина води злийте в окрему ємність.

  • Починаємо подрібнювати суп блендером. У мене занурювальний блендер, тому цю операцію я проделаю відразу в каструлі. Якщо у вас стаціонарний, то потрібно ополоником перекласти суп із каструлю. У процесі змішування регулюєте консистенцію супу. Хтось любить більш рідкий, а хтось- густий. На цьому етапі можна додати сіль і спеції.

  • Ось і все! Розкладаємо суп по тарілках і прикрашаємо за бажанням. Я накришила зелень. Можна додати грінки, тоді буде ще смачніше!

Порада: якщо нут ніяк не розварюється, а хочеться швидше приготувати їжу, то додайте в каструлю порізану картоплю або щіпку соди.

Дякую, що прочитали мій рецепт! Сподіваюся, він вам стане в нагоді.

Приємного апетиту!

Готуйте з любов’ю!