Крем-суп з шампіньйонів, як в «Шоколадниці»

Готуємо крем-суп зі свіжих печериць, як в ресторані «Шоколадниці». Покрокове опис кожного етапу приготування з фото. Здивуйте себе і своїх близьких поживним і корисним першим блюдом!

Крем-суп з шампіньйонів, як в «Шоколадниці» є досить затребуваним стравою. Воно дуже поживне і корисне, ароматне та смачне. Але найголовніше, що ви можете за допомогою нашого рецепта стати трохи ближче до професійної кухні! Адже сьогодні ми навчимо вас тонкощам ресторанної кулінарії, як і в цьому рецепті! Давайте почнемо!

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 550 мл
  • Печериці свіжі 500 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Масло рослинне 1-2 ст. л
  • Борошно пшеничне вищого сорту 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Вершки 200 мл
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 151 ккал
  • Білки: 1.4 г
  • Жири: 13.5 г
  • Вуглеводи: 5.6 г

Кроки

30 хв.

  • Спочатку підготуємо всі інгредієнти. Гриби нарізаємо дрібними кубиками або пластинками.

  • Цибулю також дрібно шаткуємо.

  • Потім у сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажуємо цибулю протягом 2-3 хвилин.

  • Потім до цибулі додаємо гриби. Тушкуємо до тих пір, поки рідина не випарується, періодично зливаючи утворилася воду, солимо.

  • Перекладаємо вміст сковороди в каструлю, додаємо курячий бульйон і збиваємо блендером до однорідного стану.

  • Далі на сковороді з розтопленим вершковим олія обсмажуємо борошно 1-2 хвилини.

  • Тепер додаємо борошно в каструлю, доводимо до кипіння і варимо ще 5-7 хвилин, потім додаємо вершки.

  • Готову страву подаємо з сухариками або грінками.

Щоб смак страви був ще виразнішим, рекомендуємо додати на фінальній стадії приготування в каструлю трохи плавленого або тертого сиру. Також замість курячого підійде м’ясний або овочевий бульйон.

Приємного апетиту, гарного настрою і гарного вам дня!
Сподобався рецепт? Тоді не мовчіть! Розповідайте про нього в коментарях і соціальних мережах!
Надсилайте свої ідеї для страв до нас на електронну пошту або пишіть в наших групах!