Крем-суп з шампіньйонів, як в «Шоколадниці» є досить затребуваним стравою. Воно дуже поживне і корисне, ароматне та смачне. Але найголовніше, що ви можете за допомогою нашого рецепта стати трохи ближче до професійної кухні! Адже сьогодні ми навчимо вас тонкощам ресторанної кулінарії, як і в цьому рецепті! Давайте почнемо!
Інгредієнти
- Бульйон курячий 550 мл
- Печериці свіжі 500 г
- Масло вершкове 50 г
- Масло рослинне 1-2 ст. л
- Борошно пшеничне вищого сорту 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вершки 200 мл
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 151 ккал
- Білки: 1.4 г
- Жири: 13.5 г
- Вуглеводи: 5.6 г
Кроки
30 хв.
-
Спочатку підготуємо всі інгредієнти. Гриби нарізаємо дрібними кубиками або пластинками.
-
Цибулю також дрібно шаткуємо.
-
Потім у сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажуємо цибулю протягом 2-3 хвилин.
-
Потім до цибулі додаємо гриби. Тушкуємо до тих пір, поки рідина не випарується, періодично зливаючи утворилася воду, солимо.
-
Перекладаємо вміст сковороди в каструлю, додаємо курячий бульйон і збиваємо блендером до однорідного стану.
-
Далі на сковороді з розтопленим вершковим олія обсмажуємо борошно 1-2 хвилини.
-
Тепер додаємо борошно в каструлю, доводимо до кипіння і варимо ще 5-7 хвилин, потім додаємо вершки.
-
Готову страву подаємо з сухариками або грінками.
Щоб смак страви був ще виразнішим, рекомендуємо додати на фінальній стадії приготування в каструлю трохи плавленого або тертого сиру. Також замість курячого підійде м’ясний або овочевий бульйон.
Приємного апетиту, гарного настрою і гарного вам дня!
Сподобався рецепт? Тоді не мовчіть! Розповідайте про нього в коментарях і соціальних мережах!
Надсилайте свої ідеї для страв до нас на електронну пошту або пишіть в наших групах!