Грибний суп

Грибний крем-суп з покроковим рецептом і фото. Я іноді роблю цей кремовий суп і він завжди всім подобається, він володіє чудовим смаком, чудовим розумом і

Грибний крем-суп з покроковим рецептом і фото. Я іноді роблю цей кремовий суп і він завжди всім подобається, він володіє чудовим смаком, чудовим розумом і насиченим ароматом грибів. Коли я вперше приготувала грибний суп, він справив фурор як в сім’ї, так і серед наших друзів і сусідів.

Грибний крем-суп грибний суп

Ми всією сім’єю любимо супи. Я роблю різні види супів, і улюблені нами сімейні супи — Іспанський томатний суп і Цибульний крем-суп . Найчастіше я готую легкі і прозорі супи, а іноді роблю густі і вершкові супи.

Як готується грибний крем-суп

Домашній грибний крем-суп можна приготувати різними способами. При традиційному методі спочатку готують ру (борошно і масло, приготовлені разом), а потім вливають молоко, воду, овочевий або грибний бульйон. Потім додають обсмажені або приготовлені гриби. Нарешті, додають вершки.

Дотримуючись базову техніку приготування рецепту. Єдина відмінність, яку я роблю в основному методі, полягає в тому, що замість того, щоб додавати варені гриби в суп пізніше, я спочатку обсмажую їх, додаю борошно, додаю молоко, а потім готую весь суп в одній каструлі. Легко і швидко — чи не правда?

Грибний суп зі свіжих грибів

  • Рецепт супу для приготування в одній каструлі .
  • Легкий і швидкий спосіб самостійно зробити крем грибного супу.
  • Ви отримуєте ніжний крем-суп, який приносить насолоду в будь-який час року.
  • Чисто вегетаріанський, оскільки курячий бульйон в цьому рецепті не використовується. Ви можете використовувати овочевий бульйон замість води.
  • Ру робиться з цільнозерновий борошна замість універсальної, хоча обидва сорти борошна допомагають загуснути супу, а ви можете використовувати той сорт, який вам більше подобається.

Дієтичний грибний суп

Грибний крем-суп не без глютену, оскільки для приготування заправки використовується пшеничне борошно. Тим не менш, його можна приготує без глютену, замінивши картопляний крохмаль, тапиокой або кукурудзяним крохмалем.

Ці крохмалі допомагають загуснути супу, а також надають йому кремову консистенцію. В моєму рецепті крему з грибів ви можете легко замінити будь-яку з цих безглютенових мук, про яких я згадував вище. Смак трохи зміниться при використанні крохмалю тапіока і картопляного крохмалю.

Як приготувати грибний крем-суп

Рецепт грибного крем-супу

Інгредієнти

  • Від 200 до 250 гр печериць
  • ⅓ чашки дрібно нарізаного лука
  • ½ чайної ложки дрібно нарізаного часнику
  • 1 теджпатта (індійський лавровий лист) чи лавровий лист
  • 1-2 щіпки меленого мускатного горіха
  • 1 склянку води
  • 1 склянку цільного або жирного молока кімнатної температури
  • 6 столових ложок вершків — знежирені, приблизно від 25% до 30% жирності
  • 1 столова ложка цільнозерновий або універсальної борошна
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 1-2 чайні ложки подрібненого листя петрушки або коріандру або будь-яких свіжих м’яких трав, таких як чебрець або базилік
  • мелений чорний перець за смаком
  • сіль за смаком
  • 1 чайна ложка дрібно нарізаної зелені для прикраси, наприклад петрушки, коріандру, кмину або базиліка.

Підготовка

Відміряйте і тримайте всі інгредієнти для супу готовими.

Інгредієнти для грибного супу

Промийте і витріть насухо 200-250 грамів печериць або білих лісових грибів. Відріжте нижню частину основи кожного гриба. Потім поріжте їх навпіл або четвертинками. Або наріжте як віддаєте перевагу або звикли.

Білі печериці для грибного крем-супу

Приступаємо до приготування грибного крем-супу

Нагрійте каструлю або сковороду. Тримайте полум’я на слабкому або середньо-слабкому вогні. Розтопіть на сковороді 2 столові ложки вершкового масла (солоного або несолоного).

Вершкове масло для приготування грибного крем-супу

Коли масло майже розтане, додайте один тедж патті (індійський лавровий лист) або звичайний лавровий лист. Слідкуйте за тим, щоб масло не пригоріло.

Лавровий лист в маслі

Обсмажуйте до появи аромату протягом 2-3 секунд.

Обсмажування лаврового листа

Додайте склянки дрібно нарізаного цибулі (приблизно 1 цибулина) і ½ чайної ложки подрібненого або дрібно нарізаного часнику (від 2 до 3 зубчиків часнику).

Обсмажування цибулі та часнику

Перемішайте і розмішайте.

Перемішати і розмішати.

Обсмажуйте, поки цибуля не стане м’яким і напівпрозорим.

Лук став м’яким і напівпрозорим

Готуємо гриби для грибного супу

Додайте нарізані або дрібно нарізані гриби.

Нарізані гриби

Ще раз перемішайте. Через кілька хвилин ви побачите, як гриби виділять воду.

Гриби виділяють воду

Продовжуйте тушкувати.

Продовжуйте тушкувати гриби для супу

Обсмажуйте в каструлі або сковороді, поки вся вода не випарується. Готувати можна, поки гриби не стануть світло-коричневими. Потім додайте 1 столову ложку цільнозерновий борошна або універсальної борошна.

Додавання борошна до грибів

Тушкуйте 3-4 хвилини на слабкому вогні. Часто помішуйте. Аромат сирої борошна повинен зникнути.

Помішування грибів для супу

Потім додайте мелений чорний або мелений перець за смаком.

Додавання меленого чорного перцю до грибів

Добре перемішайте.

Добре перемешаные гриби

Готуємо крем для грибного супу

Додайте 1 склянку води, овочевого або грибного бульйону.

Додавання грибного бульйону

Добре перемішайте.

Перемішування

Потім додайте 1 склянку цільного молока або вершків. Коли ви додаєте молоко, воно має бути кімнатної температури.

Додавання молока до грибів

Добре перемішайте.

Перемішування молока і грибів

Посоліть за смаком.

Посоліть за смаком.

Знову перемішайте.

Перемішування грибів з молоком

Дайте грибного супу злегка закипіти, на слабкому або середньому-слабкому вогні. Суп почне спінюватися і пузиритися.

Закипання грибного супу

Суп починає густіти.

Суп почав густіти.

Продовжуйте варити грибний суп ще 4-5 хвилин. Суп стане більш густим. Періодично перемішуйте.

Періодичне помішування

Потім додайте 6 столових ложок нежирних вершків (від 25 до 30% жирності) або 3-4 столових ложки жирних вершків або збитих вершків.

Додавання вершків

Добре перемішайте.

Перемішування вершків з грибним крем-супом

Додайте 1-2 чайні ложки подрібненого листя петрушки або коріандру або будь-яких свіжих трав за вашим вибором.

Додавання свіжих трав

Варіть грибний крем-суп ще 1-2 хвилини, часто помішуючи.

Грибний крем-суп вариться

Нарешті, посипте 1-2 пучечками меленого мускатного горіха і перемішайте. Мускатний горіх дає приємний аромат, але його можна пропустити, якщо у вас його немає.

Посипте меленим мускатним горіхом

Вимкніть вогонь і грибний суп розлийте по окремих сервировочным тарілках. Подавайте грибний крем-суп гарячим, прикрасивши його листям петрушки або коріандру, грінками або підсмаженим хлібом.

подавати з грибним супом

  • Ви можете подати будь-які сендвічі або тости — можна приготувати бутерброди з начинкою по вашому смаку і предпостениям сім’ї.
  • Кростіні або брускетта також добре поєднуються з грибним супом.
  • Також можна подати пасту або спагетті.
  • Можна приготувати гарнір із змішаних овочів, помідорів чері або картоплі.
  • Також можна подати страву на основі рису, наприклад плов .

Грибний крем-суп

Шукаєте ще рецепти грибних супів? Обов’язково ознайомтеся з деякими з рецептів супів.

  • Грибний суп з рисом
  • Рецепт супу з лісовими грибами
  • Суп-пюре з печериць в мультиварці
  • Рецепт супу з сушених опеньків
  • Рецепт супу-пюре з глив
  • Грибний крем-суп в мультиварці
  • Крем-суп з шампіньйонів, як в «Шоколадниці»
  • Інші рецепти супів з грибами

Поради з приготування грибного супу

  • Використовуйте свіже молоко кімнатної температури. Ви також можете підігріти молоко або зробити гарячим перед додаванням.
  • Щоб посилити пряність і приємний жар супу, можна додати трохи чорного перцю. Використовуйте тільки що подрібнений чорний перець.
  • Мускатний горіх можна виключити з рецепту.
  • Рецепт можна легко збільшити вдвічі, вдвічі або втричі.
  • Замість печериць можна використовувати портабелло або будь-які інші гриби, які вам більше подобаються.

Інформація про харчової цінності грибного супу

  • Калорійність: 219 ккал
  • Вуглеводи: 11 г
  • Білки: 6 г
  • Жири: 18 г
  • Насичені жири: 11 г
  • Холестерин: 56 мг
  • Натрій: 505 мг
  • Калій: 360 мг
  • Клітковина: 1 г
  • Цукор: 6 г
  • Вітамін А: 659 МО
  • Вітамін C: 3 мг
  • Кальцій: 109 мг
  • Залізо: 1 мг