Приготування легкого супчика з гречаної крупи з овочами не забирає багато часу і сил. Інгредієнти відправляємо варитися одночасно, що звільняє від тривалого перебування біля плити. З цим рецептом впорається навіть той, хто ніколи не готував, дуже легко і просто!
Інгредієнти
- Гречана крупа 200 г
- Зелень за смаком
- Картопля 2 шт.
- Квасоля стручкова 70 г
- Морква 40 г
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 94 ккал
- Білки: 4 г
- Жири: 0.9 г
- Вуглеводи: 18.4 г
Кроки
20 хв.
-
Каструлю з чистою водою відразу ставимо нагріватися, а в цей час нарізаємо стручкову квасоля по-дрібніше, щоб її зручно було їсти дітворі. Картоплю і моркву нарізаємо дрібним кубиком. Зелень рубаємо ножем.
-
Для супу можна брати гречану крупу або гречані пластівці. Ретельно промиваємо кілька разів до чистої води.
-
У киплячу воду відправляємо всі овочі і крупу. Варимо 10-15 хвилин, до готовності. За 2-3 хвилин до зняття каструлі з плити, додаємо сіль і зелень.
-
Приємного апетиту вашим малюкам!
Щоб супчик вийшов більш поживним, його можна приготувати з м’ясними фрикадельками. У такому разі час варіння супу не збільшиться. Подібний рецепт дивіться тут!
Оцініть рецепт зірочками від 1 до 5
В наших групах в соціальних мережах ви знайдете корисні поради, цікаві збірки рецептів для повсякденного приготування та святкові варіанти страв. Приєднуйтесь!