Гострий томатний суп

Покроковий рецепт гострого супу з томатами по-мексиканськи. Запальний і пікантний! Дізнайтеся, як просто і швидко зварити смачну страву, не маючи особливого кулінарного таланту. Рецепти супів на будь-який смак, від бульйонів до кремів. Приєднуйтесь до нас, буде смачно!

Шукали рецепт гострого томатного супу? У нас найпростіший! Сміливо додавайте в закладки і приступайте до приготування. Тільки обережніше з перцем, орієнтуйтеся на свої смакові уподобання.

Інгредієнти

  • Вода 1.5 л
  • Рис 100 г
  • Масло оливкове 2-3 ст. л.
  • Часник 3 зубчик
  • Петрушка 1 пучок
  • Кріп 1 пучок
  • Перець солодкий маринований 200 г
  • Цибуля зелена 5-6 стебло
  • Томати у власному соку 2 банку
  • Лимонний сік 1-2 ст. л
  • Перець чилі за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Соус Табаско перцевий червоний за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 135 ккал
  • Білки: 2.7 г
  • Жири: 7.7 г
  • Вуглеводи: 13.7 г

Кроки

40 хв.

  • Зелений цибулю нарізаємо і відправляємо обсмажуватися на рослинному маслі в товстостінну каструлю.

  • Потім додаємо 2 банки помідорів у власному соку. Тушкуємо на повільному вогні 5-10 хвилин.

  • Далі відправляємо в каструлю маринований перець. Його можна не різати ,тому надалі ми будемо подрібнювати суп блендером.

  • Зубчики часнику пропускаємо через прес і відправляємо в суп. Додаємо рубану зелень, перець Чилі і сіль за смаком.

  • Заливаємо томатну масу закип’ятила водою і перемішуємо.

  • Додаємо 2-3 жмені рису.

  • Потім кілька крапель соусу Табаско. Все ретельно перемішуємо, закриваємо кришкою і варимо 15-20 хвилин на повільному вогні.

  • В кінці додаємо сік лимона і перебиваємо томатний суп заглибним блендером.

  • Гострий томатний Чилі-суп готовий! Подавати з вершками або сметаною. Приємного апетиту!

Порада: пропонуємо ознайомитись ще з цим мексиканським рецептом, він вам може знадобиться!

Як бачите, смачно і просто!

Пікантний супчик сподобається всім любителям гострого!

Підписуйтесь на наш Instagram! Там багато цікавого.