Шукали рецепт гострого томатного супу? У нас найпростіший! Сміливо додавайте в закладки і приступайте до приготування. Тільки обережніше з перцем, орієнтуйтеся на свої смакові уподобання.
Інгредієнти
- Вода 1.5 л
- Рис 100 г
- Масло оливкове 2-3 ст. л.
- Часник 3 зубчик
- Петрушка 1 пучок
- Кріп 1 пучок
- Перець солодкий маринований 200 г
- Цибуля зелена 5-6 стебло
- Томати у власному соку 2 банку
- Лимонний сік 1-2 ст. л
- Перець чилі за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Соус Табаско перцевий червоний за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 135 ккал
- Білки: 2.7 г
- Жири: 7.7 г
- Вуглеводи: 13.7 г
Кроки
40 хв.
-
Зелений цибулю нарізаємо і відправляємо обсмажуватися на рослинному маслі в товстостінну каструлю.
-
Потім додаємо 2 банки помідорів у власному соку. Тушкуємо на повільному вогні 5-10 хвилин.
-
Далі відправляємо в каструлю маринований перець. Його можна не різати ,тому надалі ми будемо подрібнювати суп блендером.
-
Зубчики часнику пропускаємо через прес і відправляємо в суп. Додаємо рубану зелень, перець Чилі і сіль за смаком.
-
Заливаємо томатну масу закип’ятила водою і перемішуємо.
-
Додаємо 2-3 жмені рису.
-
Потім кілька крапель соусу Табаско. Все ретельно перемішуємо, закриваємо кришкою і варимо 15-20 хвилин на повільному вогні.
-
В кінці додаємо сік лимона і перебиваємо томатний суп заглибним блендером.
-
Гострий томатний Чилі-суп готовий! Подавати з вершками або сметаною. Приємного апетиту!
Порада: пропонуємо ознайомитись ще з цим мексиканським рецептом, він вам може знадобиться!
Як бачите, смачно і просто!
Пікантний супчик сподобається всім любителям гострого!
Підписуйтесь на наш Instagram! Там багато цікавого.