Хочете схуднути? Тоді збережіть рецепт дієтичного рисового супу! Його жиросжигающие властивості подарують вам бажаний ефект. Але пам’ятайте, в боротьбі із зайвою вагою потрібний комплексний підхід, що включає в себе фізичні навантаження і правильне харчування.
Інгредієнти
- овочевий Бульйон 1.5 л
- Рис 6 ст. л.
- Масло оливкова 1 ст. л.
- Часник 2 зубчик
- Сочевиця червона 60 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Куркума ⅓ ч. л.
- Сіль ½ ч. л.
- На 100 грам
- Калорії: 476 ккал
- Білки: 11.4 г
- Жири: 26.4 г
- Вуглеводи: 52.1 г
Кроки
60 хв.
-
Рисовий суп буде смачніше і насиченішим, якщо варити його на овочевому бульйоні. Для нього знадобиться 1 цибулина, 1 морква, стебло селери, лавровий лист, сіль і перець за смаком. Відварюємо овочі в 1,5 літрах чистої води протягом 30 хвилин і бульйон готовий.
-
Рис заздалегідь замочіть у холодній воді на 30 хвилин, так він буде більш розсипчастим.
-
Цибулю нарізати невеликими кубиками.
-
Часник подрібнити в блендері або пропустити через прес. У каструлю з товстим дном налити оливкової олії і підсмажити на ньому часник.
-
Додати в каструлю лук і злегка припустити його.
-
Наливаємо половину наявного бульйону і доводимо його до кипіння.
-
Куркуму на кінчику ложечки відправляємо в суп. Ця приправа допомагає налагодити обмін речовин в організмі, звичайно ж, у поєднанні з правильним харчуванням.
-
Рисову крупу і сочевицю закладаємо в каструлю в один час, додаємо решту бульйону і варимо 20 хвилин на середньому вогні.
-
Лимон розрізати на 2 частини, навпіл. Одну частину залишити для прикраси, нарізати кружечками, а з другої половинки зняти цедру і вичавити сік. Додаємо лимонний сік і цедру за 5 хвилин до готовності суп. Солимо і перчимо за смаком.
-
Подаємо суп з кружечком лимона. Приємного апетиту!
Порада: їжте такий суп, якщо захочете їсти ввечері замість вечері. Дотримуючись дієти, можна скинути 4 кг за 2 тижні.
Давайте стрункішати разом!
Залишайте ваші побажання і відгуки внизу, під рецептом!
Будьте здоровими і щасливими!