Чеська кухня славиться смачними, незвичайними і поживними стравами! Чеський суп у хлібі є одним з них! Оригінальна подача не залишить байдужими ваших гостей.
В чеській кухні існує велика кількість супів з подачею в хлібі. Приєднуйтесь до нас, сьогодні ми будемо готувати простий, але дуже смачний суп гуляш, з інгредієнтами, які не доведеться довго шукати. Отже, приступимо!
Інгредієнти
- Бульйон м’ясний 1.5 л
- Яловичина 400 г
- Масло вершкове 30 г
- Борошно пшеничне 1 ст. л.
- Часник 3 зубчик
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Хліб Житній 1 шт
- Кмин 1 ч. л.
- Паприка 2 ч. л.
- Паприка за смаком
- Майоран 1 ч. л.
- На 100 грам
- Калорії: 200 ккал
- Білки: 7.2 г
- Жири: 9.4 г
- Вуглеводи: 20 г
Кроки
1 годину. 30 хв.
-
Для початку підготуємо хліб для подачі. Беремо будь-житній хліб круглої форми, відрізаємо верхівку і прибираємо звідти м’якуш. Стінки хліба повинні бути 1 — 2 див.
-
Хліб готовий, його поки що відкладемо. Приступимо до нарізки цибулі. Нарізаємо його напів-кільцями. Далі ставимо каструлю на сильний вогонь і розігріваємо в ній вершкове масло. Поміщаємо туди цибулю і обсмажуємо до золотавої скоринки.
-
Поки у нас цибуля обсмажується, приступимо до подрібнення кмину в ступці.
-
Цибуля обсмажується недовго, тому поки ми займалися подрібненням кмину, він вже обжарился. Відразу висипаємо в каструлю кмин і ретельно перемішуємо. Залишаємо готуватися ще на 2 — 3 хвилини.
-
А поки приступаємо до нарізки часнику. Нарізаємо його невеликими скибочками.
-
Тепер можна яловичину нарізати невеликими шматочками і викладати її в каструлю обсмажуватися. Ретельно перемішуємо і готуємо 15-20 хвилин. М’ясо повинно виділити сік.
-
Обсмажуючи м’ясо, не забуваємо його періодично помішувати. А поки нарізаємо картоплю кубиками.
-
Як тільки в каструлі википіла вся рідина, можна вважати що м’ясо готове! Яка смакота виходить! Ммм… А який аромат стоїть в квартирі!
-
Тепер можна додавати в борошно м’ясо.
-
Кілька хвилин обсмажуємо м’ясо з борошном.
-
Потім додаємо паприку і ретельно перемішуємо.
-
Додаємо сіль і часник, потім заливаємо все яловичим бульйоном і знову ретельно перемішуємо. Закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на середньому вогні протягом 40 хвилин.
-
Відведений час минув, тепер додаємо залишилися інгредієнти: картопля і майоран, потім ретельно перемішуємо. За бажанням можна додати трохи гострої чилі-пасти, що додасть супу пікантності! Накриваємо кришкою і варимо, поки не звариться, картопля — близько 20 — 25 хвилин.
-
Наш суп готовий!
-
Справа залишилася за малим! Тепер наливаємо наш суп в хліб, з вийнятим м’якушкою, і можна подавати!
Порада: якщо хліб занадто м’який, то, вийнявши м’якуш, його можна трохи посушити в духовці, тоді з’явиться додатковий приємний аромат!
Ароматний супчик в хлібі готовий, приємного апетиту і гарного настрою!
Пишіть про свої враження про супі, а також, якщо є побажання і пропозиції, в коментарях! До нових зустрічей!
Не менш смачний, корисний, і більш простий в приготуванні суп з м’ясом, ви зможете приготувати за цим рецептом!