Готуємо суп з овочами, сиром і курячою грудкою. Смак виходить насиченим, аромат просто чарівний! Так відразу і не скажеш, що дієтичне блюдо. Виходить, що худнути можна в своє задоволення! Заинтгриговала? Тоді запам’ятовуйте рецепт, будемо готувати разом.
Інгредієнти
- Вода 1.5 л
- Рис коричневий 30 г
- Куряча грудка 300 г
- Масло оливкова 1 ст. л.
- Петрушка за смаком
- Капуста броколі 200 г
- Кріп за смаком
- Кінза за смаком
- Пастернак 1 шт
- Цибуля ріпчаста ½ шт
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Селера 2 стебло
- Сир Філадельфія 50-70 г
- Приправа для курки 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 165 ккал
- Білки: 4.8 г
- Жири: 10.9 г
- Вуглеводи: 11.9 г
Кроки
50 хв.
-
Курячу грудку слід промити, покласти в каструлю і залити холодною водою. Додати до неї коричневий рис і поставити варити приблизно на 20 хвилин.
-
Тим часом подрібнити овочі. Я використовую спеціальну терку, якщо такий не є, все дрібно наріжте ножем.
-
Мікс із зелені рубаємо ножем.
-
Під час варіння грудки, додаємо в бульйон подрібнений стебло селери.
-
Настав час виймати куряче м’ясо з супу.
-
Закладаємо овочі в бульйон і варимо 10 хвилин.
-
Куряче м’ясо розбираємо на волокна. Акуратно, воно дуже гаряче! Притримуйте грудку виделкою.
-
Потім додаємо в суп суцвіття брокколі і чайну ложку спецій для курки.
-
М’який сир розводимо в піалі з ополоником бульйону, а потім переливаємо суміш у суп або перемішуємо. Готуємо ще 5 хвилин.
-
Додаємо трошки оливкової олії прямо в каструлю.
-
Відправляємо в каструлю зелень і вимикаємо нагрівання плити.
-
Аромат і смак чудові! Вершкове насолода — не інакше.
Щоб суп чи будь-яке інше блюдо вийшли смачними, потрібні хороші гострі ножі. Не полінуйтеся перед приготуванням наточити інструменти, щоб готування доставляла вам тільки позитивні емоції!
Ось так легко і просто ми зварили смачний і корисний суп!
На сайті зібрано безліч перевірених рецептів смачних супів, вибирайте потрібну категорію і дивіться рецепти!