Якщо у вас в холодильнику залишилося півкіло свинини на кісточці, значить смачного обіду бути! З занадто кощава м’яса друга страва не приготуєш. Пропонуємо зварити наваристий м’ясної суп з звичайними овочами.
Ще один варіант приготування ви можете подивитися тут. Успіхів на кухні!
Інгредієнти
- Свинина 600 г
- Масло олію 2-3 ст. л.
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист за смаком
- Перець запашний за смаком
- Перець чорний горошок за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 176 ккал
- Білки: 4 г
- Жири: 11.6 г
- Вуглеводи: 14.3 г
Кроки
60 хв.
-
Перед приготуванням необхідно очистити і промити всі овочі. Ріжемо картоплю середніми брусочками.
-
Моркву нарізаємо кубиками.
-
Цибулю також ріжемо кубиками.
-
У каструлю наливаємо близько 3-х літрів води, доводимо до кипіння і опускаємо у воду м’ясо на кістці. Додаємо сіль за смаком і закриваємо каструлю кришкою. Коли вода закипить вдруге, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо 30 хвилин. Якщо утворюється піна, прибираємо її.
-
Потім додаємо в суп картопля. Варимо 15 хвилин.
-
Приготуємо піджарку. На сковороді розігріваємо олію і відправляємо в нього цибулю з морквою.Додаємо спеції, включаючи перець горошком і лавровий лист. Обсмажуємо близько 5 хвилин на середньому вогні з періодичним помішуванням.
-
Додаємо піджарку в суп і варимо 10 хвилин.
-
Готовий суп накриваємо кришкою і даємо настоятися 10-15 хвилин. Приємного апетиту!
Щоб свинячий бульйон вийшов прозорим, знімайте вчасно піну і готуйте на слабкому вогні з закритою кришкою. Для поліпшення смаку можна додати цілу цибулину в лушпинні і стебло селери.
Готуйте смачні супи разом з нами і залишайте свої побажання авторам! Нам важливо знати вашу думку, щоб стати краще!
Приєднуйтесь до нашої смачною групі в Instagram, в ній завжди безліч простих рецептів на будь-який випадок!