Суп зі свинини на кісточці

На свинячих кісточках виходить не суп, а смакота! Наваристий, ароматний, а що найголовніше – дуже ситний. Докладний рецепт дізнайтесь на нашому сайті. Публікуємо кращі з простих рецептів!

Якщо у вас в холодильнику залишилося півкіло свинини на кісточці, значить смачного обіду бути! З занадто кощава м’яса друга страва не приготуєш. Пропонуємо зварити наваристий м’ясної суп з звичайними овочами.

Ще один варіант приготування ви можете подивитися тут. Успіхів на кухні!

Інгредієнти

  • Свинина 600 г
  • Масло олію 2-3 ст. л.
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист за смаком
  • Перець запашний за смаком
  • Перець чорний горошок за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 176 ккал
  • Білки: 4 г
  • Жири: 11.6 г
  • Вуглеводи: 14.3 г

Кроки

60 хв.

  • Перед приготуванням необхідно очистити і промити всі овочі. Ріжемо картоплю середніми брусочками.

  • Моркву нарізаємо кубиками.

  • Цибулю також ріжемо кубиками.

  • У каструлю наливаємо близько 3-х літрів води, доводимо до кипіння і опускаємо у воду м’ясо на кістці. Додаємо сіль за смаком і закриваємо каструлю кришкою. Коли вода закипить вдруге, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо 30 хвилин. Якщо утворюється піна, прибираємо її.

  • Потім додаємо в суп картопля. Варимо 15 хвилин.

  • Приготуємо піджарку. На сковороді розігріваємо олію і відправляємо в нього цибулю з морквою.Додаємо спеції, включаючи перець горошком і лавровий лист. Обсмажуємо близько 5 хвилин на середньому вогні з періодичним помішуванням.

  • Додаємо піджарку в суп і варимо 10 хвилин.

  • Готовий суп накриваємо кришкою і даємо настоятися 10-15 хвилин. Приємного апетиту!

Щоб свинячий бульйон вийшов прозорим, знімайте вчасно піну і готуйте на слабкому вогні з закритою кришкою. Для поліпшення смаку можна додати цілу цибулину в лушпинні і стебло селери.

Готуйте смачні супи разом з нами і залишайте свої побажання авторам! Нам важливо знати вашу думку, щоб стати краще!

Приєднуйтесь до нашої смачною групі в Instagram, в ній завжди безліч простих рецептів на будь-який випадок!