Суп з тюфтельками в мультиварці

Готуємо смачненький суп з ніжними тюфтельками в універсальній мультиварці. Домашні рецепти та поради з приготування. Секрети перших страв від відомих майстрів!

Суп з тюфтельками в мультиварці — ще одне блюдо, яке не вимагає багато часу для приготування, але виходить неймовірно смачним. Варто лише підготувати всі інгредієнти і займатися своїми справами. Розумна техніка все зробить за вас!

Ми вже неодноразово говорили про те, як мультиварка спрощує кулінарну життя. Детальніше можна прочитати в цьому рецепті!

Інгредієнти

  • Вода 2-2.5 л
  • М’ясний фарш 500 г
  • Масло вершкове 1 ч. л.
  • Часник 2 зубчик
  • Кріп за смаком
  • Картопля 400 г
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Морква 100 г
  • Помідори 1 шт.
  • Базилік сушений, за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 150 ккал
  • Білки: 4.8 г
  • Жири: 8.8 г
  • Вуглеводи: 14.3 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • Спочатку підготуємо фарш. Ви можете взяти абсолютно будь-яке м’ясо, як завгодно. Ідеальний варіант яловичина і свинина. У фарш потрібно видавити пару зубчиків часник і поперчити, потім додати сіль. Після цього фарш потрібно добре перемішати.

  • Тепер треба сформувати тефтелі. Розмір їх повинен бути приблизно дорівнює за обсягом розміру волоського горіха.

  • Потім дрібно нарізаємо кріп і базилік. Кріп можна замінити на петрушку. Зелень будемо додавати в суп з самого початку.

  • Моркву потрібно порізати кружальцями, якщо вона невеликого розміру, в іншому випадку на четвертинки.

  • Цибулю можна нарізати півкільцями або кубиками. Картоплю нарізаємо на кубики невеликого розміру.

  • Тепер необхідно всі інгредієнти покласти в каструлю. Додаємо овочі, картопля, сушений базилік, перець горошком, трохи червоного перцю, а також вершкове масло. Після цього викладаємо тефтелі.

  • Після цього потрібно натерти помідор. Для цього спочатку видаліть у нього шкірку за допомогою окропу. А після додайте в каструлю. Також влийте потрібну кількість води.

  • Закриваємо кришку і встановлюємо програму «Суп», час приготування 1,5 години. Ось і все, залишилося трохи почекати, і страва готова!

Порада: щоб тефтелі не розвалилися при варінні, додайте у фарш 2-3 яйця, а також рис. Також їх можна обваляти в борошні або додати трохи манної крупи.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з душею!

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!