Суп з свинячого рагу

Ситний і наваристий суп можна приготувати на жирному мясі, такому, як свинячі ребра або рагу. Результат перевершить всі очікування! Хочете дізнатися секрет? Тоді переходьте до нас на сайт!

Суп з жирної свинини дуже поживний та калорійний, їм легко насититься навіть без другого блюда. Я частенько готую його в зимовий час, з’їдається на «ура»! Рецепт простий і легко запам’ятовується, варто лише уважно переглянути його до кінця і можна приступати до готування.

Інгредієнти

  • Вода-3 л
  • Рис 2 ст. л.
  • Свинячі ребра 250-300 г
  • Часник 2 зубчик
  • Картоплю 2-3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідори-1-2 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний горошок за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 206 ккал
  • Білки: 7.5 г
  • Жири: 5.7 г
  • Вуглеводи: 31.4 г

Кроки

60 хв.

  • Свиняче рагу або ребра розділити на порційні частини, промити і покласти в каструлю. Залити чистою водою і відправити варитися. Це буде наш бульйон. Під час закипання, слід зняти з поверхні пінку, щоб суп вийшов прозорим і чистим. Варити м’ясо потрібно 40-50 хвилин після закипання.

  • В цей час готуємо овочеву заправу. Цибулю дрібно поріжемо. Можна зробити це з допомогою блендера.

  • Моркву натерти на крупній тертці.

  • Томати порізати на маленькі кубики або перетворити в пюре блендером. Шкірку можна не знімати, все залежить від вашого бажання.

  • Рослинна олія розігрійте в сковороді. Додайте цибулю і моркву. Обсмажуйте до тих пір, поки цибуля не стане наполовину прозорим.

  • Далі додаємо подрібнені помідори. Тушкуємо до випаровування рідини. В зажарку можна додати спеції, так вони краще розкриють свій смак і аромат.

  • Картоплю ріжемо стандартно, на середні шматочки.

  • В готовий бульйон кладемо картоплю, рис і засмажку одночасно. Варимо ще 10 хвилин при слабкому кипінні.

  • За 5 хвилин до готовності, для додання страві кращого смаку, додаємо лавровий лист, перець, сіль і рубаний часник.

  • Знявши каструлю з плити, не спишіть розкладати суп по тарілках, а краще закрийте кришкою, укутайте рушником і дайте настоятися 10-15 хвилин. Який приголомшливий аромат!

Щоб уникнути утворення піни на поверхні бульйону після закладання картоплі, рекомендуємо порізані бульби промити в холодній воді і замочити на 10-15 хвилин.

Приємного апетиту і гарного настрою!

Вам може сподобається схожий рецепт супу з баранини, ви тільки погляньте!

До зустрічі у нових рецептах! Готуйте смачно, подавайте красиво!