Рецепт супу з шпротів в олії відрізняє неймовірною швидкістю приготування і мінімум інгредієнтів. Втомилися після роботи, немає часу на повноцінну підготовку? Тоді це страва для вас – не встигнете помітити, а суп вже готовий.
Шпроти в олії не раз доводили свою універсальність при приготуванні кулінарних шедеврів. Перевірте це прямо зараз!
Інгредієнти
- Вода-3 л
- Масло рослинне 1 ст. л.
- Петрушка ½ пучок
- Кріп ½ пучок
- Картопля 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Шпроти 2 банку
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль про смаком
- На 100 грам
- Калорії: 129 ккал
- Білки: 2.8 г
- Жири: 10.2 г
- Вуглеводи: 6 г
Кроки
25 хв.
-
Ставимо воду на вогонь і доводимо до кипіння. Поки каструля закипає нарізаємо картоплю соломкою.
-
Солимо воду і відправляємо в неї картоплю.
-
Нарізаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору на сковороді.
-
Коли картопля звариться, додаємо шпроти і обсмажену цибулю.
-
Шаткуємо дрібно зелень і посипаємо нею суп.
-
Суп з шпрот готовий. Час пролетів непомітно.
Приємного апетиту і гарного настрою!
Тут ви знайдете рецепт супу з косулі.