Суп з редькою

Домашні рецепти супів, крем-супів і бульйонів для приготування на кожен день. Поради і секрети смачних супів, технології досвідчених кухарів.➡️Розвивайте свій кулінарний талант разом з нашими покроковими рецептами! Безліч корисної інформації з кулінарії. Приєднуйтесь!

Суп з редькою смачніше виходить у вигляді крему або супу-пюре з сухариками. Як його приготувати дізнайтеся з нашого покрокового рецепта. А як часто ви готуєте страви з редьки? Напишіть свій відповідь в коментарі під рецептом.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий-1 л
  • Масло вершкове 20-30 г
  • Часник 1-2 зубчик
  • Зелень за смаком
  • Картопля 4 шт.
  • Редька біла 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Сир плавлений 100 г
  • Сухарики з білого хліба за смаком
  • Мускатний горіх за смаком
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Перець чилі за смаком
  • Зіра за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Цукор-пісок 1 ч. л.
  • Сіль смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 257 ккал
  • Білки: 7.6 г
  • Жири: 12.6 г
  • Вуглеводи: 30.7 г

Кроки

30 хв.

  • Спочатку готуємо заправку для супу. Для цього наріжте довільно цибулю з морквою і обсмажте на вершковому маслі до апетитної скоринки.

  • Потім додайте томатну пасту і тушкуйте овочі 1-2 хвилини разом з нею.

  • Потім займемося овочами. Я готую в комбайні, який спочатку варить, а потім автоматично подрібнює суп у пюре. Тому всі інгредієнти я складаю в одну чашу, заливаю бульйоном і вибираю потрібну програму. Даний метод підійде для власників мультиварок.

  • А тим, хто готує на плиті, раджу закладати продукти в киплячий бульйон в порядку зменшення часу варіння.Для вас я розпишу рецепт докладніше. Спочатку нарізаємо великими кубиками картоплю і кладемо в киплячий курячий бульйон. Варимо картоплю 10 хвилин.

  • Наступним кроком нарізаємо редьку такими ж шматочками, як і картоплю, і додаємо її в суп. Варимо ще 5 хвилин.

  • Далі додаємо в суп нарізаний солодкий перець.

  • Слідом відправляємо в каструлю засмажку.

  • І відразу ж додаємо плавлений сирок. Тримаємо суп на плиті буквально 3-5 хвилин, періодично помішуючи, і знімаємо з вогню.

  • Солимо, перчимо і приправляємо суп по смаку. Потім подрібнюємо супчик блендером до однорідної маси.

  • Подаємо з зеленню і сухариками. Приємного апетиту!

Порада: супи з додаванням плавленого сиру рекомендується солити в кінці варіння, т. к. в сирку вже міститься деяка кількість солі.

Поживний і ситний супчик вийшов!

Готуйте з любов’ю і радуйте близьких!

Кращі рецепти ви знайдете в нашому Instagram, приєднуйтесь!