Суп з плавленим сиром і ковбасою готувати дуже швидко і просто. З цим рецептом впораються навіть маленькі кулінари. Якщо ви жодного разу не пробували сирний суп, то поспішайте приготувати! Буде дуже смачно! Мій рецепт найлегший, самі подивіться!
Інгредієнти
- Ковбаса копчена 250-300 г
- Вода-2 л
- Масло соняшникова 2 ст. л.
- Картоплю 300-400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир плавлений 150 г
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 213 ккал
- Білки: 5.7 г
- Жири: 15.9 г
- Вуглеводи: 11.3 г
Кроки
30 хв.
-
Наберіть в каструлю холодної води і поставте на плиту. Тим часом почистимо картоплю. Ріжу я його зазвичай кубиками або брусочками, головне, щоб не сильно дрібно.
-
Відправляємо картоплю в каструлю. Якщо в процесі варіння картоплі утворюється піна, знімаємо її.
-
Потім дрібно нарізаємо цибулю, моркву натираємо на крупній тертці і кубиками ріжемо ковбасу.
-
Відправляємо все на сковороду обсмажуватися.
-
За цей час картопля практично зварилася. Вміст сковорідки відправляємо в каструлю.
-
Плавлений сир нарізаємо на кубики, щоб він швидше розплавився.
-
Додаємо сирок в суп і періодично перемішуємо, щоб сир повністю розчинився. Додаємо сіль, перець і приправи, які ви любите.
-
Сирний супчик готовий! Наповнюємо тарілки і кличемо всіх до столу!
всім Відмінного настрою і апетиту!
А чи є у вас свій фірмовий рецепт швидкого супу? Цікаво було б дізнатися!
Тут ще один рецепт супу з плавленим сиром.