Суп з перловкою в мультиварці — виключення з правил, так як перловку я не люблю з дитинства. Але приготувавши цей суп, можна зрозуміти, що саме вона надає страві той смак, який повинен відчути кожен! Щирі рекомендації!
Окрему подяку варто висловити мультиварці, яка так сильно економить час і сили при приготуванні страв!
Інгредієнти
- Вода-2 л
- Перлова крупа ½ склянку
- Яловичина 500 г
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Картоплю 3-5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист за смаком
- Сіль 1 ст. л.
- На 100 грам
- Калорії: 172 ккал
- Білки: 3.7 г
- Жири: 11.1 г
- Вуглеводи: 14.3 г
Кроки
1 годину. 30 хв.
-
Цибулю потрібно нарізати кубиками. Потім, додавши в мультиварку рослинного масла, обсмажити протягом 5 хвилин до прозорості, вибравши програму смаження, як було описано тут.
-
також Морква нарізаємо кубиками.
-
Прийшла черга картоплі, нарізаємо його невеликими кубиками.
-
До смаженій цибулі додаємо яловичину, тушкуємо близько 10 хвилин. Потім додаємо моркву і залишаємо на вогні ще 5 хвилин.
-
Коли рідина від м’яса майже випарується, вимикаємо програму смаження додаємо картоплю і перловку, солимо, заливаємо водою і включаємо програму суп. Варимо 1 годину.
-
За кілька хвилин до готовності можна додати лавровий лист. Насолоджуйтесь вашим супчиком!
Порада: щоб перловка не перетворилася на кашу, необхідно її ретельно промити і замочити в холодній воді на 3 години. Після цього потрібно повторно крупу промити під проточною водою. Ємність для варіння повинна бути великою, так як обсяг перловки збільшиться в кілька разів!
Дивно, прості інгредієнти, а як смачно! Смачного!
А які рецепти супів з перловкою знаєте ви? Ділити в коментарях!