Суп з перловкою в мультиварці

Суп з перловкою в мультиварці – детальний рецепт з фото. Готуємо суп з перловки з використанням мультиварки. Секрети приготування домашніх супів.

Суп з перловкою в мультиварці — виключення з правил, так як перловку я не люблю з дитинства. Але приготувавши цей суп, можна зрозуміти, що саме вона надає страві той смак, який повинен відчути кожен! Щирі рекомендації!

Окрему подяку варто висловити мультиварці, яка так сильно економить час і сили при приготуванні страв!

Інгредієнти

  • Вода-2 л
  • Перлова крупа ½ склянку
  • Яловичина 500 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Картоплю 3-5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист за смаком
  • Сіль 1 ст. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 172 ккал
  • Білки: 3.7 г
  • Жири: 11.1 г
  • Вуглеводи: 14.3 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • Цибулю потрібно нарізати кубиками. Потім, додавши в мультиварку рослинного масла, обсмажити протягом 5 хвилин до прозорості, вибравши програму смаження, як було описано тут.

  • також Морква нарізаємо кубиками.

  • Прийшла черга картоплі, нарізаємо його невеликими кубиками.

  • До смаженій цибулі додаємо яловичину, тушкуємо близько 10 хвилин. Потім додаємо моркву і залишаємо на вогні ще 5 хвилин.

  • Коли рідина від м’яса майже випарується, вимикаємо програму смаження додаємо картоплю і перловку, солимо, заливаємо водою і включаємо програму суп. Варимо 1 годину.

  • За кілька хвилин до готовності можна додати лавровий лист. Насолоджуйтесь вашим супчиком!

Порада: щоб перловка не перетворилася на кашу, необхідно її ретельно промити і замочити в холодній воді на 3 години. Після цього потрібно повторно крупу промити під проточною водою. Ємність для варіння повинна бути великою, так як обсяг перловки збільшиться в кілька разів!

Дивно, прості інгредієнти, а як смачно! Смачного!

А які рецепти супів з перловкою знаєте ви? Ділити в коментарях!