Суп з перепелиними яйцями

Готуємо дієтичний ? суп з корисними перепелиними яйцями. Перше страву за домашнім рецептом російської кухні. Порадуйте себе і близьких.

Суп з перепелиними яйцями — відмінне блюдо для тих, хто стежить за своєю фігурою.

Яйця перепілок вживали ще в Давньому Єгипті, а сучасні японські вчені довели, що вони позитивно впливають на розумові здібності дітей, а також допомагають відновитися після важких захворювань.

Рекомендуємо спробувати приготувати ще цей рецепт.

Інгредієнти

  • Вода 1.5-2 л
  • Білі гриби сушені-50 г
  • Опеньки свіжі 150 г
  • Куряче філе 300 г
  • Масло рослинне 30 мл
  • Зелень за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт
  • Яйце перепелине 8 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 237 ккал
  • Білки: 9.8 г
  • Жири: 16.1 г
  • Вуглеводи: 12 г

Кроки

40 хв.

  • Спочатку підготуємо овочі. Цибулю нарізаємо кубиками.

  • Моркву натираємо на крупній тертці.

  • На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і моркву протягом 3-4 хвилин.

  • Куряче філе нарізаємо середніми шматочками і відправляємо до овочів. Смажимо ще 5 хвилин.

  • Тим часом відварюємо яйця протягом 5 хвилин.

  • В каструлю вливаємо воду, додаємо білі гриби, опеньки, солимо і перчимо. Доводимо до кипіння, варимо 15-20 хвилин.

  • Яйця чистимо, нарізаємо на половинки і додаємо.

  • Не забуваємо посипати зеленню. Приємного апетиту!

Порада: при виборі перепелиних яєць зверніть увагу на цілісність шкаралупи, так як вона більш крихка, ніж у курячих. Також маса повинна бути не менше 10 грам.

Бережіть себе, гарного вам настрою.

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях.