Суп з перепелиними яйцями — відмінне блюдо для тих, хто стежить за своєю фігурою.
Яйця перепілок вживали ще в Давньому Єгипті, а сучасні японські вчені довели, що вони позитивно впливають на розумові здібності дітей, а також допомагають відновитися після важких захворювань.
Рекомендуємо спробувати приготувати ще цей рецепт.
Інгредієнти
- Вода 1.5-2 л
- Білі гриби сушені-50 г
- Опеньки свіжі 150 г
- Куряче філе 300 г
- Масло рослинне 30 мл
- Зелень за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт
- Яйце перепелине 8 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 237 ккал
- Білки: 9.8 г
- Жири: 16.1 г
- Вуглеводи: 12 г
Кроки
40 хв.
-
Спочатку підготуємо овочі. Цибулю нарізаємо кубиками.
-
Моркву натираємо на крупній тертці.
-
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і моркву протягом 3-4 хвилин.
-
Куряче філе нарізаємо середніми шматочками і відправляємо до овочів. Смажимо ще 5 хвилин.
-
Тим часом відварюємо яйця протягом 5 хвилин.
-
В каструлю вливаємо воду, додаємо білі гриби, опеньки, солимо і перчимо. Доводимо до кипіння, варимо 15-20 хвилин.
-
Яйця чистимо, нарізаємо на половинки і додаємо.
-
Не забуваємо посипати зеленню. Приємного апетиту!
Порада: при виборі перепелиних яєць зверніть увагу на цілісність шкаралупи, так як вона більш крихка, ніж у курячих. Також маса повинна бути не менше 10 грам.
Бережіть себе, гарного вам настрою.
Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях.