Суп з нуту з копченостями

Готуємо суп з корисного й живильного нуту з беконом або копченостями. Покроковий опис процесу приготування з фото. Секрети й тонкощі приготування перших страв від перевірених майстрів. Просто, корисно і смачно! Готуйте найкраще разом з нами!

Сьогодні ми приготуємо смачний і корисний суп з нуту з копченостями в традиціях країн Сходу та Азії. Ароматний і смачний, він додасть вам сил і енергії після важкого робочого дня! Будьте впевнені, що ви ні скільки не розчаруєтеся!

А ви знали, що в нуте або турецькому горосі міститься близько 80 вкрай корисних для організму речовин? Але ще більш дивним є той факт, що ці речовини зберігаються при термічній обробці! А за вмістом білка він займає перше місце серед всіх бобових! Тому ви обов’язково повинні включити в своє меню суп з неймовірного нуту з беконом або копченостями.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий-1 л
  • Корейка сирокопчена 100 г
  • Масло оливкове 15 мл
  • Нут 450 г
  • Цибуля ріпчаста 150 г
  • Морква 50 г
  • Селера 25 г
  • Паприка за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 310 ккал
  • Білки: 7.5 г
  • Жири: 21.5 г
  • Вуглеводи: 19.4 г

Кроки

30 хв.

  • В каструлі з розігрітим оливковою олією обсмажуємо дрібно нарізаний бекон копченості або до коричневого кольору.

  • Потім додаємо дрібно нарізані цибулю, моркву і селеру. Обсмажуємо до прозорості цибулі.

  • Тепер кладемо в каструлю нут або горох, а також вливаємо овочевий або курячий бульйон. Доводимо до кипіння і варимо 20-25 хвилин.

  • Потім половину вмісту каструлі відправляємо в блендер і подрібнюємо до однорідного стану. Виливаємо отриману масу в каструлю, додаємо сіль, перець і паприку. Знову доводимо до кипіння.

  • Готову страву можна подавати з зеленню.

Порада: щоб смак страви вийшов більш насиченим, рекомендуємо додати в суп трохи тертого сиру. Також рекомендуємо замочити нут перед приготуванням.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!

Також підписуйтесь на наші соціальні мережі, тим ще більше смачного!