Сьогодні ми приготуємо смачний і корисний суп з нуту з копченостями в традиціях країн Сходу та Азії. Ароматний і смачний, він додасть вам сил і енергії після важкого робочого дня! Будьте впевнені, що ви ні скільки не розчаруєтеся!
А ви знали, що в нуте або турецькому горосі міститься близько 80 вкрай корисних для організму речовин? Але ще більш дивним є той факт, що ці речовини зберігаються при термічній обробці! А за вмістом білка він займає перше місце серед всіх бобових! Тому ви обов’язково повинні включити в своє меню суп з неймовірного нуту з беконом або копченостями.
Інгредієнти
- Бульйон курячий-1 л
- Корейка сирокопчена 100 г
- Масло оливкове 15 мл
- Нут 450 г
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Морква 50 г
- Селера 25 г
- Паприка за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 310 ккал
- Білки: 7.5 г
- Жири: 21.5 г
- Вуглеводи: 19.4 г
Кроки
30 хв.
-
В каструлі з розігрітим оливковою олією обсмажуємо дрібно нарізаний бекон копченості або до коричневого кольору.
-
Потім додаємо дрібно нарізані цибулю, моркву і селеру. Обсмажуємо до прозорості цибулі.
-
Тепер кладемо в каструлю нут або горох, а також вливаємо овочевий або курячий бульйон. Доводимо до кипіння і варимо 20-25 хвилин.
-
Потім половину вмісту каструлі відправляємо в блендер і подрібнюємо до однорідного стану. Виливаємо отриману масу в каструлю, додаємо сіль, перець і паприку. Знову доводимо до кипіння.
-
Готову страву можна подавати з зеленню.
Порада: щоб смак страви вийшов більш насиченим, рекомендуємо додати в суп трохи тертого сиру. Також рекомендуємо замочити нут перед приготуванням.
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!
Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!
Також підписуйтесь на наші соціальні мережі, тим ще більше смачного!