Приготуємо суп з квашеної капусти в мультиварці. Рецепт простий і доступний. Суп виходить наваристим і дуже смачним! Пропоную вам ознайомиться з моїм докладним покроковим рецептом. Сподіваюся, він буде вам корисний.
Інгредієнти
- Курячі стегенця 1 шт
- Зелень за смаком
- Картопля 5 шт.
- Капуста квашена 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідори 2 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний горошок за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 74 ккал
- Білки: 3.8 г
- Жири: 1.8 м
- Вуглеводи: 10.6 г
Кроки
1 годину. 20 хв.
-
Мультиварка, на мій погляд, така ж універсальна річ, як духовка. Всі продукти закинув, потрібну програму поставив і йдеш робити свої справи. Краса! Ну що, приступимо? Готуємо продукти. Моркву, цибулю і картоплю почистити, помити. Картоплю нарізати брусочками.
-
Цибулю дрібно нарізаємо, а моркву натерти на тертці. Помідори дрібно ріжемо.
-
Включаємо в мультиварці режим «Смаження», чекаємо поки розігріється і засипаємо в каструльку нарізані цибулю, моркву і помідор.
-
Обсмажуємо 7 хвилин. Потім додаємо додаємо курку і обсмажуємо її з двох сторін.
-
Додаємо квашену капусту, картоплю.
-
Заливаємо окропом до максимальної позначки, у мене це 1,8. Додаємо сіль.
-
Включаємо режим «Суп», закриваємо кришкою і готуємо 1 годину.
-
За 10 хвилин до закінчення часу додамо лавровий лист.
-
Накладаємо суп в тарілки і посипаємо зеленню.
Порада: не віджимайте квашену капусту від соку, в якому вона зберігалася. У ньому як раз і полягає «родзинка» щів з кислинкою. Якщо ваша капуста дуже кисла, розбавте її свіжою капустою.
Приємного апетиту!
Діліться з нами своїми рецептами страв!
Всім відмінного настрою!