Суп з квашеної капусти в мультиварці

Готуємо суп з квашеної капусти в мультиварці. Як правильно варити суп в мультиварці? Покроковий рецепт з фото.

Приготуємо суп з квашеної капусти в мультиварці. Рецепт простий і доступний. Суп виходить наваристим і дуже смачним! Пропоную вам ознайомиться з моїм докладним покроковим рецептом. Сподіваюся, він буде вам корисний.

Інгредієнти

  • Курячі стегенця 1 шт
  • Зелень за смаком
  • Картопля 5 шт.
  • Капуста квашена 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний горошок за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 74 ккал
  • Білки: 3.8 г
  • Жири: 1.8 м
  • Вуглеводи: 10.6 г

Кроки

1 годину. 20 хв.

  • Мультиварка, на мій погляд, така ж універсальна річ, як духовка. Всі продукти закинув, потрібну програму поставив і йдеш робити свої справи. Краса! Ну що, приступимо? Готуємо продукти. Моркву, цибулю і картоплю почистити, помити. Картоплю нарізати брусочками.

  • Цибулю дрібно нарізаємо, а моркву натерти на тертці. Помідори дрібно ріжемо.

  • Включаємо в мультиварці режим «Смаження», чекаємо поки розігріється і засипаємо в каструльку нарізані цибулю, моркву і помідор.

  • Обсмажуємо 7 хвилин. Потім додаємо додаємо курку і обсмажуємо її з двох сторін.

  • Додаємо квашену капусту, картоплю.

  • Заливаємо окропом до максимальної позначки, у мене це 1,8. Додаємо сіль.

  • Включаємо режим «Суп», закриваємо кришкою і готуємо 1 годину.

  • За 10 хвилин до закінчення часу додамо лавровий лист.

  • Накладаємо суп в тарілки і посипаємо зеленню.

Порада: не віджимайте квашену капусту від соку, в якому вона зберігалася. У ньому як раз і полягає «родзинка» щів з кислинкою. Якщо ваша капуста дуже кисла, розбавте її свіжою капустою.

Приємного апетиту!

Діліться з нами своїми рецептами страв!

Всім відмінного настрою!