Суп з курячих сердечок і шлунків

Готуємо суп з потрухів курки за домашнім рецептом. Покроковий опис з фото. Секрети приготування і тонкощі варіння перших страв. Поради та рекомендації. Просто і зі смаком!

Суп з курячих сердечок і шлунків — просте і легке, дієтичне блюдо, приготовлене по радянському рецептом. Смак цієї страви нагадає вам про часи, проведених у бабусі в селі, коли було весело, затишно і безтурботно!

Звичайно ж субпродукти корисні, їх необхідно включати в раціон харчування. Але чи завжди ми дотримуємося правила? Звичайно ж, немає. Але ви погодитеся з тим, що будь інгредієнт при правильному підході можна перетворити на кулінарний шедевр, як в цьому рецепті!

Тому ми вирішили надати вам дійсно відмінний рецепт, у всіх сенсах цього слова! А щоб відкинути всі свої сумніви, відправляйтеся в магазин, а потім відразу на кухню. Побачите себе і своїх близьких чудовим супчиком!

Інгредієнти

  • Курячі потрухи 300 г
  • Зелень 50 г
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист 5 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 111 ккал
  • Білки: 5.4 г
  • Жири: 2.2 м
  • Вуглеводи: 15.9 г

Кроки

30 хв.

  • Почнемо приготування супу з бульйону. Для цього необхідно сердечка і шлуночки дрібно порізати, викласти в каструлю з холодною водою, довести до кипіння і варити 15 хвилин.

  • Тепер підготуємо всі овочі. Цибулю дрібно кришимо, моркву нарізаємо на середні кубики, а картоплю великими шматочками.

  • Як і інші м’ясні продукти, бульйон буде давати накип, тому її потрібно прибрати.

  • Після цього викладаємо всі овочі в каструлю, добре перемішуємо, солимо і перчимо, додаємо лавровий лист. Варимо до готовності картоплі.

  • Поки вариться суп, дрібно нарізаємо зелень, щоб прикрасити готову страву і надати йому приємний аромат.

  • Коли картопля звариться, знімаємо каструлю з вогню і даємо настоятися 10-15 хвилин. Супчик готовий! Рекомендується подавати з чорним або білим хлібом.

Порада: на думку дієтологів курячі потрухи є ідеальним продуктів для приготування низькокалорійних страв, також вони відмінно поєднуються з будь-якими овочами. Якщо ви використовуєте печінку, то її слід варити окремо, так як вона швидко готується!

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з душею!

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!